Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Nie odczulem efektow ubocznych jak przy jedzeniu , w malej dawce przypomina ziolo w wiekszej niska dawke MDMA
12.00 zażyłem 10g
15.00 niby coś zaczyna działać Ale same efekty nie mocne za to ból brzucha
17.00 pierwsze efekty
-Inne poczucie czasu spowolnienie
-doznania dźwiękowe
-doznania wizualne łatka jak z kina
-duże pragnienie
spacer i muzyka podwoiła efekty tripa
21.00
Powoli zacząłem tracić "fazę"
I poszłam spać
9.00
Lekka zmuła i ból głowy
10.00
Po wypiciu energetyka i witamin
Wszystko zeszło
Z bólem głowy radzę sobie witaminami
Ból brzucha muzyka
Zmuła kawa/energetyk spacer i muzyka
Kac brać rano w nie za dużch ilościach
Jakie wasze doznania i opinia?
Jak dla mnie
Zioło < gała Ale należy pamiętać
gała =/= zioło
Przeniesiono do wątku ogólnego, zakładanie nowego jest zbędne — CATCHaFALL
Myślałem nad:
1. mleko, wsypać gałkę do szklanki mleka, poczekać 24h, oddzielić ciało stałe, wypić mleko (jeśli substancje nas interesujące są dobrze rozpuszczalne w tłuszczach, powinno się udać)
2. gliceryna spożywcza (podobnie, przy czym w glicerynie termin przydatności do spożycia byłby zdecydowanie dłuższy)
Mógłby się wypowiedzieć ktoś ogarniający chemię lepiej niż ja? W ostateczności pozostaje metoda prób i błędów, ale hajsu trochę brak...
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.