Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1455 / 592 / 0
@mmigotka nie tyle sam dex co wypelniacze jakie dodaja do tabletek/syropow . Ale pewnie i tak zdrowsze od picia :wino:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3250 / 356 / 2
Nie no potliwość też od DXM i pewnie chwilowe osłabienie mięśni. Nadmiar serotoniny powoduje potliwość i zwiększenie poziomu prolaktyny co wpływa na mięśnie.

Powiem szczerze, że u mnie to się zastanawiam czy sama potliwość nie powoduje niechęci do ćwiczeń np. Lepiej biegam w nizszej temperaturze i z owiewem wiatru, bo przez potliwość szukam tylko pretekstu zeby się zniechęcić ze buty niewygodne albo co, bo to dyskomfort. Jesli chodzi o trening siłowy to też jest kwestia bólu bo na DXM wydaje sie nam że malucha sami podniesiemy, bo nie czujemy, a nazajutrz efekt kontrastu i zakupy cieżkie bo bardziej je czuc.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 494 / 144 / 0
a dla mnie właśnie afterglow po DXM jest takie bez zmęczenia jak po grzybach
  • 2534 / 597 / 0
U mnie afterglow niestety w dużym stopniu zanikło,już nie mam tej manii.. Przeruchane receptory serotoninowe?
Oświecony tez się na afterglow nie czuje,nie tak jak kiedyś.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 123 / 0
Obecnie zacząłem szamać opipramol 0-50-50 (mg) a wiadomo że działa na receptory sigma + 20mg memantyny dziennie.
Spróbuję niedługo DXM i zobaczymy w jakim stopniu przywróci to magię utraconą już dawno.
  • 1717 / 565 / 0
Mi czasami magię przywracał dimenhydrynat lub mały buszek na nudności, jednak cudownego afterglow nic nie przywróciło 🙄
  • 494 / 144 / 0
A po jakim czasie brania, jakich dawek i co ile znikło u was to afterglow?
  • 2534 / 597 / 0
Ciężko mi oszacować.Ale to tylko afterglow,faza nadal jest zajebista.Chociaż latanie łóżkiem żebym osiągnął,to musiał bym chyba się wstrzelić w jakiegoś bardzo dobrego mixa i odpowiednie ułożenie gwiazd.Na dniach powinienem mieć trochę pregi,spróbuję pierwszy raz to zmixowac,może pomoże :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 42 / 0
U mnie to bardziej na zasadzie 'zależy jaki jest dzień' - po dłuższych przerwach wiadomo, lepiej, ale z kolei pamiętam mix dexa, kody, Aviomarinu i grejpa, który był całkiem magiczny... Wydaje mi się, że przy odpowiednim otoczeniu/nastawieniu magia wybiórczo potrafi wrócić, to nie jest tak, że przekroczyłeś granicę i już nigdy nic cię nie zaskoczy.
I don't like the drugs, but the drugs like me
  • 2534 / 597 / 0
A co myślicie o dexacaps? Pierwszy raz teraz brałem ten specyfik.Miałem tylko jedno opakowanie,ale mimo wszystko stwierdzilem,że sobie z nudów wezme.Zeby mocniej wjechało,wysypałem z kapsułek cały proch i zalałem go jakimiś 50ml wody,później jeszcze oplukujac szczyptę jaka została paroma kroplami.No i jak na 200mg dexa wjechało intensywnie,było to bardzo mocne 1 plateu,może nawet powąchało przez chwilę 2.Dwa opakowania zażyte w ten sposób mogły by podziałać bardzo fajnie,może się troche zaprzyjaźnię z tym lekarstwem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.