Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
16:58 Po pierwszych 40 minutach podczas słuchania muzyki i pisaniem z przyjaciółmi na messengerze zacząłem czuć narastające ciepło. Leżałem tak myśląc nad tym że pewnie nic nie poczuje więcej, jednak byłem zaskoczony po godzinie zaczęło kręcić mi się w głowie czułem luz, muzyka grała inaczej potrafiłem się w nią wczuć.
17:20 po kolejnych 30 minutach musiałem wstać do toalety. Było bardzo dziwnie czułem się jakbym miał się za chwile wywrócić oddech był ciężki i nieprzyjemny a głowa nadal wirowała, a moja mowa totalnie się nie kleiła i co chwile gubiłem słowa lub tez się zacinałem lecz czułem się jakbym był odcięty os wszelkich problemów. Po załatwieniu swoich spraw wróciłem do leżenia i słuchania muzyki.
18:00 Poczułem szybko narastające ciepło w moim ciele, serce zaczęło bić jak szalone, lecz wiedziałem co zrobić, byłem spokojny bo wiedziałem ze z czasem to minie.
18:50 serce się uspokoiło jednak ciepło i radość czerpana z czystej muzyki nadal pozostała.
19:20 czuje się co raz bardziej normalnie, wszystko co czułem zaczyna przechodzić.
Sam nie wiem czy to placebo. Czułem się jakbym wypił kilka piw, wiec możliwe że 1 plateau weszło. Jak myślicie?
W ogóle w Polsce to bym to nazwał Styropianian dekstrometorfanu :D
No dziwna rzecz, niezalecana. Stąd wziął się pomysł tzw. agent lemona - czyli żeby sprowadzać ten styropianian do freebase, a potem robienia soli z kwaskiem cytrynowym, czyli cytrynian dekstrometorfanu. No ale my w Polsce nie musimy na szczęście.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów
Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.
Największa na świecie firma tytoniowa po cichu wchodzi na rynek marihuany
Philip Morris International (PMI), znany gigant tytoniowy, konsekwentnie rozszerza swoje działania poza tradycyjny rynek tytoniowy. Ostatnie kroki firmy wskazują na rosnące zaangażowanie w medyczną marihuanę. Dzięki współpracy z kanadyjską firmą Avicanna, specjalizującą się w terapii kannabinoidowej, PMI rozwija swoją strategię dywersyfikacji. Ale dlaczego największa firma tytoniowa świata inwestuje w medyczną marihuanę? Co odróżnia ją od konkurencji i jakie są jej długoterminowe plany? Sprawdźmy.
Szczury plądrują policyjne magazyny z zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami
Policyjne magazyny dowodowe w Houston w Teksasie stały się miejscem niecodziennego problemu. Jak donosi lokalna prasa, szczury „uzależnione od marihuany” niszczą zapasy dowodów, konsumując przechowywane tam rośliny konopi.