Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
marihuana (nie od dziś wiadomo) tak samo jak alko ułatwia te kontakty. Pytanie do jakiego stopnia i czy też w jakiś sposób od tego się nie uzależniamy — typu: nie będę potrafił już poderwać laski nie będąc zjaranym.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Natomiast nawet nie trzeba być we dwójkę po mj żeby dobrze gadać. Nawet jak ja tylko jaram, a reszta nie, to mam wrażenie, że lepiej się dogaduje. Widzę więcej i skupiam się na emocjach ludzkich.
Po ziole dostrzegasz ludzkie problemy wyraźniej, reagujesz na nie cieplej i stajesz się pomocny dla drugiego człowieka. Po alkoholu jedyne co, to kogoś klepiesz, ale kompletnie nie utożsamiasz, ani nie stawiasz się w tym samym świetle/tunelu, co osoba, która ten problem Ci zwierza. I chyba ty jest ogromny plus i zaleta konopii, uaktywnianie receptorów jakiś, które pomagają w relacjach międzyludzkich, lub ich zrozumieniu.
zapaliłem niedawno po długiej przerwie zioło miałem sprawdzone nie znam odmiany ale nie kopane. i właśnie ten wjazd jest okrutny.. zastanawiam się czy można jakoś to ominąć bo potem już jest okej jak minie to wejscie. a moze to poprostu uszkodzone już ciało od dragów. Albo podświadomie wiem , ze tak będzie i sam się nakręcam , szkoda bo mj fajna zabawka
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą
W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.
Sąd Najwyższy uznał, że stanowe przepisy są niekonstytucyjne. 1200 sklepów może pozwać miasto
Sędzia Kevin Kerrigan uznał za niekonstytucyjne przepisy, pozwalające na natychmiastowe zamykanie sklepów, podejrzanych o nielicencjonowaną sprzedaż produktów konopnych. W imieniu Sądu Najwyższego Nowego Jorku Kerrigan orzekł, że prawo jest „potencjalną farsą”, naruszającą zasady uczciwego procesu.
Wpływ legalizacji marihuany na młodzież w Kolorado. Spadek użycia i zmiana percepcji
Raport z 2024 roku dotyczący używania marihuany wśród młodzieży w stanie Kolorado pokazuje, że legalizacja marihuany przyniosła pozytywne rezultaty w kontekście młodych użytkowników. Według najnowszych badań, poziom użycia marihuany wśród młodzieży w wieku szkolnym (szkoły średnie) spadł do najniższego poziomu od 2013 roku, wynosząc mniej niż 13% uczniów, którzy zgłosili używanie marihuany w ciągu ostatnich 30 dni.