Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze: tramadol czy kodeina
-kodeina
339
53%
-tramadol
209
33%
-to zalezy od nastroju:P
88
14%

Liczba głosów: 636

ODPOWIEDZ
  • 68 / 3 / 0
O , dzięki mordo
  • 20 / 3 / 0
tramadol wygrywa ceną, ale nie każdemu podoba się jej profil działania, dla mnie ma przewagę że aktywizuje, i można dorzucać co jakiś czas, minus że jest na receptę, minus że lepiej mieć trochę diazepamu jeśli chcemy wziąć trochę więcej, koda jest bez recepty taki to plus , i dobrze się komponuje z trampkiem.
  • 2199 / 366 / 0
Tak jest, najlepiej to zrobić mix obu substancji, ostro dopierdolić, żeby mieć nodding.
Do tego musi być podsypka z klona i pregabaliny.

Kiedyś lubiłem podsypać baclofen, choć teraz mi nie siada do opio.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 261 / 98 / 0
U mnie zdecydowanie ... ZDECYDOWANIE tramadol. kodeina- 2 próby po 150mg dawno temu ( nawet nie kolowalem, zalegał thiocodin w rodzinnej apteczce) i nic nie poklepało pomimo zerowej tolerancji. tramadol- pierwsza próba gdy doznałem kontuzji pleców - "love at first sight" . Z zapłakanego, nie pewnego przyszłości, zbolałego bidaka stałem się w godzinę spokojnym, uśmiechniętym i patrzącym z ufnoscia w przyszłosc, spełnionym człowiekiem...
  • 22 / 5 / 0
Cóż. Dla początkujących na pewno tramadol, gdyż przy pierwszych razach działa znacznie mocniej i wręcz nie do opisania jest ten efekt, jednak tolerka rośnie w takim tempie, że po czasie nawet 100mg kody działa lepiej. Sam tram po długim stażu używania powoduje kurewską dysforię i ewentualnie drgawki. kodeina nie niszczy psychicznie w takim stopniu jak jej serotoninowy kuzyn. Uwzględniając wszystkie względy dla mnie koda wygrywa.
  • 9 / / 0
Ja wolę tramadol. Próbowałem z opio kody i tramadolu, najbardziej przeważające za tramadolem jest to, że mam po nim wielką motywację do wszystkiego a w tym roku było to potrzebne do budowy domu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.