Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema,
Chciałbym przetestować miks MDMA i czegoś, żeby sprzęt nie był al dente, z tego co przeczytałem w necie to ludzie dzielą się na „Tego lepiej nie mieszać” i „najlepsza noc w moim życiu”.
Nie mam za dużo doczynienia z ćpaniem i łączeniem substancji, zawsze jak brałem M’ke to lubiłem zapalić zioło i wypić maks 2 piwa, zastanawiałem się czy znajdę tutaj kogoś dla kogo ta mieszanka nie jest obca i czy relatywnie jest możliwe, żeby określić mniej więcej po jakich dawkach tych substancji w połączeniu nie powinno się nic złego wydarzyć.

Martwi mnie głównie kwestia nadciśnienia, bo wszystkie te substancje powodują jego wzrost, ja zawsze mam stosunkowo niskie ciśnienie, ale w razie W wolałbym być ubezpieczony i wiedzieć czy warto przygotować jakiś lek, który dostanę bez recepty jakby zrobiło się za gorąco.
  • 389 / 99 / 4
Niestety nie sposób jest przewidzieć jakie dawki wymienionych wyżej substancji będą bezpieczne. Jak słusznie zauważyłeś substancje te powodują podwyższenie ciśnienia krwi oraz tętna. Jeżeli nie cierpisz na żadne choroby układu sercowo-naczyniowego i masz zazwyczaj niskie ciśnienie to możesz czuć się nieco spokojniej niż gdyby te warunki nie były spełnione, ale mimo tego to połączenie jest niebezpieczne samo w sobie i musisz brać pod uwagę, że bierzesz na siebie podwyższone ryzyko uszczerbku na zdrowiu. Jeżeli zdecydujesz się na zmiksowanie tych związków to polecam zastosowanie minimalnych aktywnych dawek.

Leki, które mogłyby okazać się przydatne w przypadku groźnej sytuacji to benzodiazepiny (mogące uspokoić pracę serca i nerwy) i beta-blokery, stosowane do zbijania tętna i ciśnienia (których połączenie ze stymulantami samo w sobie może budzić pewne wątpliwości - patrz forumowy wątek "Stymulanty + Beta-blokery"). Niestety wszystkie leki należące do tych grup są dostępne wyłącznie na receptę.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 282 / 6 / 0
Całkiem przypadkiem wpadlem na ten post, widzę z stary ale może komuś się info przydać.
Kilka lat temu zdarzyło mi się uderzyć +-300mg MDMA i po kilku godzinach (nie pamiętam czy 1 czy 4h)50mg sidenafilu. Żadnych niemilych doświadczeń sobie nie przypominam więc śmiem twierdzić, iż takowych nie było. Z pozytywnych za to efekty takie jak być powinny(wzmocniona erekcja), Jak wiadomo MDMA ma ku sobie to, że u bardzo wielu panów wywołuje problem z erekcją, choć libido jest jak najbardziej w porządku.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK

Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.

Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie

Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.

Z synem i córką produkowała mefedron

Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.