Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 61 / 5 / 0
jak dla mnie substancja do niczego pusta stymulacja brak motywacji do czegokolwiek dysforia.
  • 1394 / 88 / 2
Piszą, że uzależnia w przeciwieństwie do orginału.Czym się różni dokładnie to od fety, bo czytając wasze wpisy nie rozumiem.
action movie:gun:
  • 1295 / 253 / 0
Stopniowo wchodzi, trwa dłużej i stopniowo schodzi bez zjazdu, nie masz po tym euforii i właśnie przez te powody nie uzależnia właśnie.
  • 1174 / 221 / 23
Myszy mi powiedziały, że Adrafinil działał za długo i, że w sumie pomagało po nieprzespanej nocy. Znosi zmęczenie i w sumie tyle.
  • 111 / 2 / 0
gdzie to można kupić?
  • 1174 / 221 / 23
Ja zza granicy sprowadzałem z USA, sklep "noo*****csdep** (zakaz używania nazw)
W Polsce jest teraz chyba tylko hydrafinil w cenie złota
  • 225 / 10 / 0
Które enzymy biorą udział w przemianie Adrafinil do Modafinil?

Działa jak ktoś bierze SSRI? (blokują cyp2d6)
  • 164 / 21 / 0
Porównywałem Adrafinil i Modafinilem i Fl-modafinilem.
Gdyby Adrafinil nie był toksyczny to zdecydowanie byłby moim faworytem.
Działa nawet do 16 godz i działanie jest bardziej "wyczuwalne" bo słowo mocniejsze raczej tu nie pasuje :-)
Minus jest taki że szybko buduje tolerancję tak samo jak zresztą inne odmiany Modafinilu.
  • 164 / 21 / 0
18 lipca 2021kinderjunkie pisze:
gdzie to można kupić?
Takie niebezpieczne rzeczy to tylko przez vendora albo za granicą...

Nie wolno brać takich niebezpiecznych substancji, przeżuć się na zdrowe papierosy i alkohol :zombie:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.