Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
18 maja 2022FAMAS1980 pisze: @kazrwd , to może zmień środowisko, a nie się obracasz wśród samych ćpunów :) Znam od cholery osób z różnych środowisk i szczerze mówiąc malutki dołsownie ułamek procenta bierze twarde narkotyki :p
Wyobrażam sobie że w takim środowisku ćpuńskim jest im obojętne co dostają pod hasłem "kryształ", byleby kopało.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chciałbym zaznaczyć, że to że wy nie widzicie problemu nie znaczy, że go nie ma, a to jakie spustoszenie w psychice i ogólnie organiźmie sieje wpierdalanie wszystkiego co jest w krysztale z ulicy jest niewyobrażalne, tymbardziej że zauważyłem że "rozrzutnicy" tego mają jak to zwykle bywa tendencje do zapewniania ludzi że wiedza co za towar dostają i reklamują się jako jakieś 3mmc/cmc sprzedając pod tym szyldem jakieś kurewsko kardiotoksyczne gówno. Głupota ludzi nie zna granic to wiemy nie od dziś.
Dodano akapity -- 909
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
Diplo wystąpił w telewizji na... kwasie. Sylwester po LSD
Diplo to jeden z najpopularniejszych twórców muzyki elektronicznej. Zna go każdy fan EDM, bywalec Tomorrowlandu czy entuzjasta tripowych rave'ów. Oprócz swojej muzyki Diplo znany jest również z upodobania do środków psychodelicznych. Jeden z jego projektów (obok Major Lazer) nazwał nawet LSD - no, powiedzmy że w hołdzie dla ulubionej używki. Tak naprawdę skrót pochodzi od inicjałów członków grupy: Labrintha, Sii i Diplo. Ale czy na pewno nie ma tam drugiego dna?