Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
https://hyperreal.at/rpc
Miłego czatowania
Jak to możliwe, że jestes jedynym notorycznie banującym mnie modem?
Dajesz mi bany za to, że masz zły humor ;)
Ilekroć dostaje bana, to prawie zawsze trafia się osoba, a czasami osoby, które mi piszą na PW - że mam racje, ale lepiej abym odpuścił.
Nie potrafisz tego wyjaśnić - na czacie, na PW, może wyjasnisz tu?
Tylko daruj sobie argumenty poparte jedynie, przez wytwór Twojej wyobraźni - daj jakiś rzeczowy argument.
Jeden raz mnie słusznie zbanowałaś, na 24h, a co do pozostałych to... cóż, niby rozumiem, że ta namiastka władzy sprawia Ci frajdę, ale mogłabyś to w końcu wyjaśnić?
Tyle razy mi mówisz, żebym się "pierdolił, wypierdalał, spierdalaj, mam zjebany łeb..." bla bla bla...
Oprócz drobnego pierdolenie od rzeczy z mojej strony, które swoją droga nie jest w żaden sposób niezgodne z regulaminem, co masz na poparcie swoich decyzji, hm?
Usiądź, zrób sobie herbatkę, i wyskrob chociaż 2/3 zdania, czyli o 2/3 więcej niż zwykle, bo zawsze unikasz tychże odpowiedzi :)
Pozdrawiam Cię cieplutko, mam nadzieję, że w końcu ten kij zmieni się w zapałkę, a w końcu wypadnie. Z fartem <3
Ot tyle w temacie
PS. Bana to Ty dostałeś chyba 2 razy, za ostatnie akcje w ogóle nie powinieneś wracać nie ma za co. Miłego czatowania, zapraszam. Na czat
- "wypierdalaj bo mam zły dzień(jak zawsze w sumie)"
-wiesz ja to Cię w sumie lubie, tylko nie wiem jak zagadać
ban.
Straszne rzeczy czynię.
Przeczytaj to, co sobie wkleiłaś w stopce i zastanów się, czy Ci pani hipokryzja świata nie przesłania.
Miłego wieczoru
Niech będzie Twoja racja, a mój spokój
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.