Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Chciałbym wyłudzić trochę benzo myślałem o relanium i baklofenie albo klonach tylko co powiedzieć? ze nie mogę się powstrzymać wale ciągi a potem mam odstawkę miałem halucynację i dochodzę do siebie kilka dni cały się trzęsę, nad nogami nie panuje + chodzenie terapię ( w sumie taka jest prawda ) i chce kilka paczek rolek i i taki lek klonazepam albo baklofen co kiedyś dostałem od rodziny bo mieli w aptecze a problem jest rodziny.
diazepam raczej bankowo ale ten lekarz jest anty benzo więc morze zapytam o baklo zamiast klony
Jest też inny lekarz w tej przychodni trochę starszy bardziej przychylny benzo i zastanawiam się czy u niego nie zapisać z kolei z tamtym poprzednim mam dobry kontakt
Chciałbym też znowu wziąć alpre na te papiery ale czy z kilko miesięcznymi papierami mogę przychodzić po to samo bo psychiatra na urlopie czy to już trochę podejrzane
03 sierpnia 2019Kommitum pisze: W PZU z ubezpieczenia są opcje telemedi tzn wizyta telefoniczna z lekarzem. Udało mi się twk nawet alpre wyciągnąć erecepte na zasadzie leku przed lotem, nie zdążę do psychiatry itp. Jedyny problem jest taki że wszystko zostaje w systemie, więc następnemu lekarzowi ciężko wkręcić znowu to samo np tydzień później. Ma ktoś jakieś doświadczenia alvo pomysły?
System nie działa i lekarze nie mogą zrobić weryfikacji przed tą datą tak około 2 tyg na pewno leków wystawianych przez innych specjalistów i zwykłych lekarzy.Nigdy nie są wstawiane wszystkie leki i nie są od początku w stanie zobaczyć każdego wystawionego leku.System działa, ale jest 70 procentach zawodny, nie wszystkie rpw wyłapią, że brałeś jednej przychodni, a potem zobaczą w drugie.Ten system się toczy i czasami tylko kogoś za rączkę złapie.Ja dzisiaj spróbuję wyrwać coś w Telemedica, bo to TPK to takie gówno, że ci nawet nie wypiszą maści na pryszcze na dupie.
Ja się tylko spotkałem z prywatnym psychiatrą który pisał na zniżkę, ale znajdź takiego.. xD Po prostu byłem z pewnym ziomkiem na toksykologii i tak pobierał, ale nie podzielił się kontaktem.
Od 4 lat przyjmuje oxy w dawce 80mg, tak sobie je żrem i żrem ale problem mam następujący:
W mojej przychodni miła Pani doktor nie chce mi wypisywać leków mimo zaświadczenia o przyjmowaniu leków od dwóch innych lekarzy, recept widocznych w ikp,
3 prześwietleń i opisów do nich, mówi że ona takich leków nie przepisuje bo to tylko ludzie z nowotworem dostają, I na pewno chce je wyłudzić ( xDDD)
Dodam że zaświadczenia i prześwietlenia nie są dla Pani doktor dowodem, a mój argument że może mnie Pani doktor na RM rtg i resztę sama skierować i potwierdzić że badania są w 100% autentyczne zbyla mnie mówiąc że nie przepisze mi tych leków i ona mi może tramadol 50mg dać.
W związku z tym że jest to jedyna przychodnia w okolicy chciałbym zapytać czy macie doświadczenie z tymi internetowymi przychodniami?
Też robią takie problemy aby pisać opio? Pytam bo mimo częściowej dokumentacji medycznej (udokumentowane nieudane próby leczenia trampkiem DHC buprą i tak dalej oraz rzeczone prześwietlenia) posiadam zaświadczenia wystawione od neurologa i chirurga które w teorii powinny same wystarczyć, a płacić 300zl za wizytę aby dostać lek który kosztuje kolejne 350 i tak 2x w miesiącu średnio mi się podoba.
Pozdro
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.
Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami
Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.