Gdzie tam natknąłem się na informacje, żeby stosować PRZED posiłkiem i chyba poprobuje w tej wersji.
Może jednak potrzebujemy trochę odpoczynku ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
No, ale przed czym odpoczynek i ile?
Mam rok nie wziąć nawet noopeptu? Wykluczone, bo mam ścisłą pracę, gdzie mielę mózgiem nawet po pracy, do tego trenuję i pracuję w domu. Na sucho chujowo jest to wszystko ogarnąć, bo naturalnie przewalone jest zrobić taki tryb, żeby pracować od rana do nocy sam z siebie przeskakując po różnych dziedzinach, a "po czymś" to u mnie jakiś racetam w średniej dawce, czasem noopept, teraz sobie sunifiram 5-10mg dziennie biorę i tyle. To w chuj małe dawki jak czytam innych. Nawet za dawki aniracetamu mnie wyśmiałeś, że 400mg brałem, o takich mówię.
Może ashwaganda namieszała, bo biorę sobie jedną dawkę nalewki raz dziennie o 17. Może na mnie źle wpływa ta kategoria leków? Brałem iMAO B selegiline 5mg przez 2 tygodnie to w sumie gorzej mi było. Różeniec ma oba
Lekko wycisza dodaje substelnego speeda.
Ps nikt nie mówi o roku odpoczynku. Organizm, jeśli dobrze się odżywiasz, sam Co zakomunikuje kiedy mu wystarczy odpoczynku.
Ogólnie jestem nieco zawiedziony działaniem naparu.
Do Miłorzębu czy Brahmi to Rhodioli brakuje bardzo bardzo dużo.
Postosuje jeszcze 2-3 może 4 dni i pewnie odstawie. Po nieco 2 tygodniach efekty są conajmniej średnie.
Do wyboru miałem Rożeniec lub Ashwe i wziąłem Rhodiole.
Z reszty zioła zrobię nalewkę. I wrzucę przy kolejnej przerwie.
scalono - ss
Scalono -- 909
Odstawiłem tak szybko jak zacząłem.
@AnnaS ile boski na ile Rhodioli dać ?
0.5l na 50gr ?
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
Jednak nie dla mnie tak mała ilość.@Stteetart
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
Fuzja - D5
Dobre kapsułki 100 mg wyciągu nie narzekam fajnie pobudza do działania. Proszę o scalenie.
Jak suplementujecie Różeniec? Miesiąc brania i przerwa,czy inaczej?
Dzisiaj wziąłem tabletkę i po kilkudziesięciu minutach czułem już za grubo. Pobudzenie dość nieprzyjemne i za dużo dopaminki.
To w ogóle zabawne,bo kupiłem najtańsze tabletki w sieci,na opakowaniu sugerują dawkowanie 1/2 tabletki dziennie.
Ale mają rację,bo po dwóch(600mg) przez resztę dnia napieprzała mnie głowa i pojawiły się lęki jak po za dużej dawce jakiegoś stima.
Bierz nalewkę z tego i lej do mordy mieląc to pod językiem, a jak będzie niesmaczne to żuj pszczoły z miodem jak prawdziwy facet, a nie jakieś pedalskie kapsułki
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku
Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.