Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ZUPA DĘBINA - plaster kory dębu wielkości ręki , marchewka, seler, pietruszka, smażona cebulka, sól i pieprz do smaku oraz makaron
polecam z miodem pić :-D
zatwierdziłem chociaż się nie znam, ale forum jest od tego żeby była na nim dyskusja - może ktoś to potwierdzić lub obalić? - @JSC
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/d ... 45711.html
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
wywaru tez próbowałem wjebałem chyba cały garnek kory i gotowałem 1 godzine wypiłem całość i poprostu zasnałem
niema po tym zejścia i gówno jest darmowe więc polecam
palenie z bonga jest o wiele lepsze jak dym przechodzi przez wodę to potem praktycznie w ogóle nie gryzie
09 kwietnia 2022grubasy0000 pisze: kora dębowa działa chociaż lepszym sposobem jest palenie małych kawałków ktore zmieszczą sie do lufy juz po pierwszym buchu czuć różnice zwłaszcza w nogach cieżko mi dojść do dawki halucynogennej ale w dużych ilosciach poprostu leżałem i się śmiałem
wywaru tez próbowałem wjebałem chyba cały garnek kory i gotowałem 1 godzine wypiłem całość i poprostu zasnałem
niema po tym zejścia i gówno jest darmowe więc polecam
Poważnie po pierwszym buchu z lufy? Ciężko w to uwierzyć. Sam wywar ciekawy do spróbowania, na wiosnę się pobawię;)
czy mozna wysuszyc kore w domowych warunkach czy np. mozna zostawic ja w jakiejs szafce itp?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.