Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ZUPA DĘBINA - plaster kory dębu wielkości ręki , marchewka, seler, pietruszka, smażona cebulka, sól i pieprz do smaku oraz makaron
polecam z miodem pić :-D
zatwierdziłem chociaż się nie znam, ale forum jest od tego żeby była na nim dyskusja - może ktoś to potwierdzić lub obalić? - @JSC
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/d ... 45711.html
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
wywaru tez próbowałem wjebałem chyba cały garnek kory i gotowałem 1 godzine wypiłem całość i poprostu zasnałem
niema po tym zejścia i gówno jest darmowe więc polecam
palenie z bonga jest o wiele lepsze jak dym przechodzi przez wodę to potem praktycznie w ogóle nie gryzie
09 kwietnia 2022grubasy0000 pisze: kora dębowa działa chociaż lepszym sposobem jest palenie małych kawałków ktore zmieszczą sie do lufy juz po pierwszym buchu czuć różnice zwłaszcza w nogach cieżko mi dojść do dawki halucynogennej ale w dużych ilosciach poprostu leżałem i się śmiałem
wywaru tez próbowałem wjebałem chyba cały garnek kory i gotowałem 1 godzine wypiłem całość i poprostu zasnałem
niema po tym zejścia i gówno jest darmowe więc polecam
Poważnie po pierwszym buchu z lufy? Ciężko w to uwierzyć. Sam wywar ciekawy do spróbowania, na wiosnę się pobawię;)
czy mozna wysuszyc kore w domowych warunkach czy np. mozna zostawic ja w jakiejs szafce itp?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.