Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 925 / 166 / 0
@Mefistofeles1945 , cholera go wie. Wiem że za dużo mi dał tego i było też z neta, a to były czasy legalności 3mmc. Beznadziejna masa jak cholera :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 143 / 22 / 0
Elko poszukuje pomocy w rozpoznaniu tematu ktory ostatnio wpadl mi w lapy, co prawda nie kryje sie za nim zadna tragiczna historia ani nic, szukam z czystej ciekawosci.
Krysztal bez zapachu, Metno-bialy, dosyc twardy.
Podloze chyba glownie euforyczne i co mnie dosyc zdziwilo to chyba kompletny brak stymulacji albo mocno znikomy. Do tego niemilosiernie wali po nosie, az odechciewa sie wciagac ;-;
Nie ma że za mocno %-D
  • 2876 / 99 / 0
@KV84 na dobry początek to bym założył, że nie wiedząc co to jest jebła za dużo.
Zostało Wam to? Po takim wstępie chyba tego nie dojedliscie także podeslijcie gdzieś próbkę do sinu np, oni chyba w PL to sprawdzają.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 116 / 10 / 0
28 marca 2022agentwiadro pisze:
Elko poszukuje pomocy w rozpoznaniu tematu ktory ostatnio wpadl mi w lapy, co prawda nie kryje sie za nim zadna tragiczna historia ani nic, szukam z czystej ciekawosci.
Krysztal bez zapachu, Metno-bialy, dosyc twardy.
Podloze chyba glownie euforyczne i co mnie dosyc zdziwilo to chyba kompletny brak stymulacji albo mocno znikomy. Do tego niemilosiernie wali po nosie, az odechciewa sie wciagac ;-;
Kiedyś miałem do czynienia z 3cmc był bezwonny, przezroczysto-mętny krysztal i był dosyć twardy. To był sort petarda. Co prawda było to dawno, nie wiem czy podobne sorty jeszcze latają. Poczekaj jeszcze na opinie innych, jeżeli masz chęć spróbować.

Ketoniarzem nie jestem, to tylko moja spekulacja.
%-D
  • 1066 / 158 / 0
@up jak za legala 3mmc peak trzymał koko 2 godzin, dziwnie w huj, obraz zoom in zoom out obstawiam, że to było MXE
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 2876 / 99 / 0
Ja w pierwszej kolejności pomyślałem o GHB, jakieś takie zmiany perspektywy czy drobne zaburzenia widzenia mogą wystąpić przy dużych dawkach (zaburzenia podobne do alkoholu)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1 / / 0
czesc, wiecie moze co to moze byc? drobne krysztalki, kolor bialo-przezroczysty, po jednej kresce po jakichs 40 minutach chec na kolejna, slony smak. I jeszcze jedno pytanie, czy pijac alkohol moje zrenice sie zmniejsza po tym?

post oryginalnie opublikowany w dziale amfetamina - surv
  • 4894 / 853 / 0
@piotrek991 Więcej szczegółów musisz podać, jakie to ma działanie. Nikt Ci nie powie co to na podstawie tego co opisałeś.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
  • 3455 / 556 / 2
Literka T 100 hmm.. trazodon?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.