Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Od kilku dni mam ciekawą rozkminę. Niedawno chillując sobie wieczorem,dostałem telefon od swojej dziewczyny,że "mam ją ratować",bo wszędzie jest policja i śledzi ją jakiś typ. W pierwszej chwili byłem pewny,że najadła się jakichś grzybów albo kwasów i wyszła sama na miasto. Znalazłem ją wystraszoną w kabinie wc w galerii z workiem czegoś białego,co podobno dostała w proszku,a nie krysztale jako mefedron Oprócz wkrętek,były jeszcze halucynacje słuchowe, straszny szczękościsk,bardzo zwiększone libido i bezsenność przez 2 dni (po 3mmc,zasypia 2 godziny od ostatniej kreski). Pierwsze co przyszło mi na myśl to słynna alpha pvp i w sumie nadal nic innego mi nie pasuje. Jakieś ciekawe pomysły?
Temat do luźnej rozkminy,po prostu jestem ciekawy co jeszcze daje tak psychodeliczne efekty a jednocześnie tak mocne pobudzenie.
MDPHP dalej w clearnecie do kupienia, sporo osób się tym kara.
Krysztal bez zapachu, Metno-bialy, dosyc twardy.
Podloze chyba glownie euforyczne i co mnie dosyc zdziwilo to chyba kompletny brak stymulacji albo mocno znikomy. Do tego niemilosiernie wali po nosie, az odechciewa sie wciagac ;-;
Zostało Wam to? Po takim wstępie chyba tego nie dojedliscie także podeslijcie gdzieś próbkę do sinu np, oni chyba w PL to sprawdzają.
Po dzisiejszym robię przerwę
28 marca 2022agentwiadro pisze: Elko poszukuje pomocy w rozpoznaniu tematu ktory ostatnio wpadl mi w lapy, co prawda nie kryje sie za nim zadna tragiczna historia ani nic, szukam z czystej ciekawosci.
Krysztal bez zapachu, Metno-bialy, dosyc twardy.
Podloze chyba glownie euforyczne i co mnie dosyc zdziwilo to chyba kompletny brak stymulacji albo mocno znikomy. Do tego niemilosiernie wali po nosie, az odechciewa sie wciagac ;-;
Ketoniarzem nie jestem, to tylko moja spekulacja.
Wczoraj z kumplem dostaliśmy jakiś nowy "zajebisty" temat. Oczywiście jako mefedron. Ale jak mefedron nie wyglądał. Białe nie przezroczyste grudy/kryształy
Stymulacja prawie zero, choć chęć snu również zero.
Za to empatia i chęć rozmowy bardzo bardzo silna,prawie jak MDMA.
Euforia też dosyć okej i takie dziwne dreszcze na całym ciele, takie jakby wrażenie jeżenia się włosów na glowie.
Najlepsze, że kreseczki okolo 50-100mg trzymały po 5-6 godzin a zwały prawie nie było.
Minęło ponad 24 godziny a ja nadal co jakiś czas czuję się jakbym był zrobiony,dziwne.
Co to mogło być? metafedron? mefedron wymieszany z MDMA?
I tak PS. Polecacie jakieś kremy lub coś na rany w nosie? Dosyć poważne.
Mam bepanthen ,nada się?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.