Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
To ja widzę podobnie. W konfesjonale 🙃
  • 21 / 8 / 0
Może nie najdziwniejsze ale pod względem wrażeń niesamowite- wieża widokowa.
Uwaga! Użytkownik grawitacja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
W autobusie w godzinach szczytu, na sali kinowej, na górze zjeżdżalni w mcdonalds, w starym tramwaju z czasów wojennych ukrytym głęboko w krzakach lol, na dachu starej fabryki chemicznej fchuj wysoko, przeróżnych pojebanych opuszczonych miejscach typu akademik, szpital, bunkier, szklarnia, dworzec i stojące wagony pociągowe, fabryki różne, pustostany i odludzia, taka faza. %-D
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1 / / 0
w kinie podczas oglądania Bad Boys: For Life %-D
no cusz
  • 3455 / 557 / 2
Pod rozgwieżdżonym niebem w nocy na Wielkiej Raczy. Polecam te miejsce widokowe Wielka Racza.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 6 / 0
Ja raz paliłem na ruchliwym parkingu pod galerią handlową.
  • 120 / 29 / 0
Na żurawiu we wro, a potem cieć z latarą jak schodziłem mnie zauważył.
uzależniony od bycia nietrzeźwym
  • 57 / 6 / 0
W sumie to teraz sobie przypomniałem, że raz z ziomkiem jaraliśmy na ambonie myśliwskiej i skończyło się na tym, że przyjechało dwóch myśliwych i nas wyjebało stamtąd.
  • 1 / / 0
nocą na dachu jednego z bloków we Wro %-D
  • 2 / / 0
Siema, najdziwniejsze miejsce jak dla mnie, jeszcze czasy technikum, opuszczony basen a bardziej przejście między zbiornikami, coś jakby kanał.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.