Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
Zablokowany
  • 964 / 17 / 0
Prosze mi powiedzieć kto z was zazywa neurowit i czy z tego leku mogą powodować takie skutki jak allergia swedzenie i potliwowc biorę kilka miesięcy po 2tabletki dziennie?
  • 217 / 116 / 0
neurovit to tylko bardzo dużo witaminy b, bierzesz ją tylko kilka miesięcy, na swój śmierdzący pot narzekasz tu już ponad dwa lata, więc to raczej nie to
moim zdaniem twoja głowa wie, że masz raka, umierasz, nie jest zadowolona z tego powodu, i wpada w ten stan, który po angielsku nazywają 'fight or flight', czyli totalna panika
cały rozpierdol w twoim organizmie, który opisujesz, jest możliwie tego następstwem
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 964 / 17 / 0
Potliwosc mam od 9miesiecy a neurovit biorę już 8miesiecy
  • 217 / 116 / 0
stary, naruchałeś pewnie ze sto postów o swoim pocie, wejdz w swoje posty, wyszukaj słowo 'potliwosc' i sam zobaczysz
ja już nawet nie chcę podśmiewywać się z ciebie jak kiedyś, bo mam silne podejrzenie, że jesteś osobą upośledzoną/ niepełnosprawną
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.