Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Hydromorfon w kapsułkach 8mg retard. w kapsułce małe kuleczki. Wysypałem z trzech tabletek tj. 24mg. Nie do rozkruszenia. Wiec łaknąłem popiłem gorąca czekolada godzina 18:50. Rano ok 10:00 wrzucone było we mnie 10mg Lorazepamu. Efektów chyba zero, może mnie odmuliło po lorku. Ktoś ma pomysły jak to dawkować, w jaki sposób zapodawać? W gre wchodzi tylko oral. Tolerują na Opio spadła do zera, bo jakieś dwa-trzy tygodnie temu 40mg oxy mnie robiło 80mg robiło mocno. Jedno razowy wrzut to był z tym Oxy. Po ilu ten hydro zaczyna działać, ile działa? Ktoś wie coś więcej na ten temat. Bo mam tego kupę, a nie chce ładować tego tez niewiadoma ile, bo w gruncie rzeczy nie wiem ile.
  • 454 / 39 / 0
Jak w grę wchodzi tylko oral, to odsprzedaj, bo nie zadziała. 10-30% przyswajalności i znikome wiązanie z białkami. To nie jest substancja do przyjmowania doustnego podobnie jak oksymorfon, tylko że on to nawet 5% przyswajalności nie ma. Hydrokodon, oksykodon - tak, Hydromorfon, oksymorfon - nie.
  • 211 / 4 / 0
W takim razie Cię zaskoczę. po przyjęciu ww dawki po 3h działanie było mocne. Trwało ok 4h po czy dorzuciłem w ten sam sposób te sama dawkę i działanie było aż za mocne. Więc nie jest to tak, ze oralnie nie zadziała. Przeogromna dawka euforii i noddowanie. Najbardziej porównałbym działanie do kompotu ale nie do końca, było coś majki i ta euforia. Specyficzne działanie, które uważam za najlepsze z Opio doświadczeń. Przed chwila wstałem i nadal czuje delikatna fazę oraz źrenice nadal szpilki.

ps. Fenomen to moje drugie konto, przez nieuwagę pisałem post właśnie z niego.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
W jakich krajach oprócz Niemiec jest to dostępne jestem we Francji. Ciekawe czy można to dostac
  • 22 / 4 / 0
27 grudnia 2020lol15623 pisze:
W jakich krajach oprócz Niemiec jest to dostępne jestem we Francji. Ciekawe czy można to dostac
Hydromorfon jest dostępny pod następującymi nazwami handlowymi w danych krajach:

- Dilaudid (Canada, Stany Zjednoczone)
- Exalgo (Stany Zjednoczone)
- Jurnista (Szwajcaria)
- Pallodon (Szwajcaria)
- Palladone (Belgia)
- Sophidone LP (Francja)
  • 683 / 132 / 0
Zaciekawiło mnie to opio, idzie wyrwać to w PL na czarnym rynku? Czy raczej kołować to z Niemiec? I jakbyście to siłowo porównali między morfiną a brownem ogólnie sprowadzanie tego jest warte zachodu? I jaka cena za liścia +/- w PLN lub €
  • 538 / 65 / 0
ja mam dostep z usa 100 tabl 8mg Hydromorphone Hydrochloride. 8mg - 40mg majki w kabel. Rozpuszczalnosc 333mg/1ml. Tylko w insulinowke laduje 80mg i strzelam i jestem w niebie. Nawet ten jebany metadon przebija.
A na ulicy z czarnego rynku to leci mi po 700 za 10tabl xD bo Ameryczka i mlodzież bierze. Na programie 30zl za tabl jak ktos do CV chce.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 2394 / 649 / 0
Jak to się ma do działania DHC albo kodeiny ?? Podobne ? Lepsze/Gorsze ?? Załóżmy że tolerka na poziomie 700/800 dhc / kody

a może wgl to poziom oksykodonu bardziej jest ?

W końcu jeśli chodzi o recki jest na poziomie dhc i tramalu zas niżej od oksy czy majki powinien byc osiągalny dla zdeterminowanego osobnika.
  • 1100 / 269 / 0
hydromorfon nie jest dostępny w Polsce, więc determinacja może nie pomóc
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 4 / 0
Moze ktos mi powiediec jak rozrobic hydromorfon (Hydromorphon-HCL Glenmark) On jest w kapsulkach, a w nich granulki. I jak to podac najlepiej, wolalbym ominac I.V ale czekam na pomoc i propozycje.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?

TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.

Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków

Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.

Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki

O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.