ps. Fenomen to moje drugie konto, przez nieuwagę pisałem post właśnie z niego.
27 grudnia 2020lol15623 pisze: W jakich krajach oprócz Niemiec jest to dostępne jestem we Francji. Ciekawe czy można to dostac
- Dilaudid (Canada, Stany Zjednoczone)
- Exalgo (Stany Zjednoczone)
- Jurnista (Szwajcaria)
- Pallodon (Szwajcaria)
- Palladone (Belgia)
- Sophidone LP (Francja)
A na ulicy z czarnego rynku to leci mi po 700 za 10tabl xD bo Ameryczka i mlodzież bierze. Na programie 30zl za tabl jak ktos do CV chce.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
a może wgl to poziom oksykodonu bardziej jest ?
W końcu jeśli chodzi o recki jest na poziomie dhc i tramalu zas niżej od oksy czy majki powinien byc osiągalny dla zdeterminowanego osobnika.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Włochy: Pies-poszukiwacz trufli znalazł zakopaną w ziemi kokainę
Pies-poszukiwacz trufli znalazł w lesie we włoskiej Abruzji zakopaną w ziemi czystą kokainę o wartości około 25 tysięcy euro - podała w środę agencja Ansa. Wyprawa po te cenne grzyby nieoczekiwanie zamieniła się w operację antynarkotykową.