Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam, oby obyło się bez sensacji żołądkowych
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Zrób sobie delikatnego szejka, na przykład mały banan, kilka borówek i ulubione mleko, zblenduj całość z grzybami.
Bodyload nieunikniony, ale pomimo tego że większość poleca wrzucanie grzybów na pusty żołądek, to ja odradzam to robić właśnie ze względu na późniejsze dolegliwości, bo wcale ich nie unikniemy a tylko wzmożymy. Zawsze jem coś lekkiego na 3/4h przed i zawsze jest ok. Próbowałam na wiele sposobów i nie ma złotego środka niezależnie czy żołądek pusty, czy pełny.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Gwiazdy spadały, osiołki mówiły, objawiały się różne postaci, a dziewice zachodziły w ciążę..
Pewnie fakt, że w chrześcijaństwie pierwsze skrzypce gra alkohol wpłynął mocno na status tej używki (i innych, na niekorzyść) w naszej kulturze.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Czy da się mieć i fajny i introspekcyjny trip? Oczywiścię wolę introspekcję, ale idealnie byłoby połączenie obu
Ale i tak koniec końców grzyb zdecyduje
Myślę, że to duże, a nawet zbyt duże uproszczenie myślenia religijnoznawczego.
@sem Słuszna uwaga.
Jak wszystko dobrze pójdzie, jak łaskawie "grzyb zadecyduje", to wpierw będzie euforycznie ("fajnie"), a później, już bliżej zejścia i na samym zejściu - introspekcyjnie.
Staraj się zachować, w granicach rozsądku (tak, tu też można przedobrzyć), spokój i dobrze się przygotuj. A po tej podróży już nic nigdy nie będzie takie samo.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.