Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1455 / 588 / 0
No i po co piszesz jak chuja wiesz :cojest: aya to dobre narzedzie dla tych , co umieja z niego skorzystac . Potrafie odroznic DMT od meskaliny a tak sie sklada , ze teraz ceremonie odbywaja sie niemal wszedzie w Europie tylko nie wszyscy umieja to zrobic poprawnie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2 / / 0
Osobiście bardzo chciałbym spróbować ale nie chcę się nadziać na jakieś oszustwo albo podróbę, także jak ktoś może kogoś lub coś polecić to będę wdzięczny :)
  • 1 / / 0
Podbijam temat. Ma ktoś informacje na temat ceremonii, w Polsce, Czechach, najlepiej ciągu najbliższego miesiąca? Znalazłem parę stron, ale wpisy kończą się w 2017r.
  • 491 / 60 / 0
@trzyk89 na fejsie masz grupy, np. "aya uzdrowienie", "aya medytacja", na których znajdziesz informacje na ten temat. jeśli nie będzie postu z aktualną rozpiską, to pytaj bezpośrednio admina.
  • 3 / 2 / 0
05 lutego 2020trzyk89 pisze:
Podbijam temat. Ma ktoś informacje na temat ceremonii, w Polsce, Czechach, najlepiej ciągu najbliższego miesiąca? Znalazłem parę stron, ale wpisy kończą się w 2017r.

Niecałe 2 lata temu byłem a ceremonii w Nydku (Czechy). Płaciłem 1500pln i w cenie były 2 albo 3 ceremonie (nocne), wyżywienie i nocleg. Ogólnie bez zastrzeżeń. Po wpisaniu w duckduckgo frazy "tribu nydek" powinna wyskoczyć ich strona i znajdziesz tam wszelkie informacje.
Pozdro 💪
  • 2 / 1 / 0
Jestem tutaj nowy, więc na wstępie chciałbym się przywitać.

A więc... Witam ! :D

Od dłuższego czasu interesuje mnie temat ayahuaski. Niestety, nie stać mnie w obecnej chwili, żeby odbyć wyprawę "do źródeł".
Czy gdzieś w naszym kraju, lub jego granicach istnieje możliwość (najlepiej legalnie) uczestnictwa w ceremonii?

Będę wdzięczny za wszelką pomoc :)
  • 448 / 278 / 0
Jak legalne, to nie w PL niestety. Czechy to dobra opcja, szczególnie jak mieszkasz na południu.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 1 / / 0
Ma ktoś z Was pojęcie, czy Szamani w Czechach podczas tego "wirusa" świadczą dalej usługi? Jeśli tak to kogo polecacie. Znacie cenę? Ceremonia jest grupowa, cxy indywidualna?
  • 2 / / 0
Podbijam temat jakby ktoś coś miał wiarygodnego.
  • 4 / / 0
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Narkomania powoduje bezdomność czy bezdomność narkomanię? Naukowcy z UC to sprawdzili

Badanie przeprowadzone przez Uniwersytet Kalifornijski w San Francisco podważa teorię, według której narkotyki mają być główną przyczyną bezdomności. Zgodnie z jego wynikami – tylko 37 proc. kalifornijskich bezdomnych regularnie konsumuje substancje psychoaktywne.

"Legalizacja posiadania 15 gram marihuany na własny użytek to zły pomysł. Lepiej ją opodatkować"

Podobno ważą się losy ewentualnej liberalizacji prawa antynarkotykowego. Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany przygotowuje projekt ustawy, który być może dopuszczałby legalizację posiadania 15 gram marihuany na własny użytek. Rzecz w tym, że zgodę na procedowanie takiej ustawy musiałby wydać premier Donald Tusk. Tylko o co tu kruszyć kopię? Lepszym rozwiązaniem byłaby całkowita legalizacja tej używki oraz jej opodatkowanie niczym papierosy.

Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.