Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
05 lutego 2020trzyk89 pisze: Podbijam temat. Ma ktoś informacje na temat ceremonii, w Polsce, Czechach, najlepiej ciągu najbliższego miesiąca? Znalazłem parę stron, ale wpisy kończą się w 2017r.
Niecałe 2 lata temu byłem a ceremonii w Nydku (Czechy). Płaciłem 1500pln i w cenie były 2 albo 3 ceremonie (nocne), wyżywienie i nocleg. Ogólnie bez zastrzeżeń. Po wpisaniu w duckduckgo frazy "tribu nydek" powinna wyskoczyć ich strona i znajdziesz tam wszelkie informacje.
Pozdro
A więc... Witam ! :D
Od dłuższego czasu interesuje mnie temat ayahuaski. Niestety, nie stać mnie w obecnej chwili, żeby odbyć wyprawę "do źródeł".
Czy gdzieś w naszym kraju, lub jego granicach istnieje możliwość (najlepiej legalnie) uczestnictwa w ceremonii?
Będę wdzięczny za wszelką pomoc :)
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/pol ... 2wExnbDyRw
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.
Handel muchomorem czerwonym zakazany
Kara do miliona złotych może grozić za handel muchomorem czerwonym. Główny Inspektor Sanitarny poinformował, że dwie substancje zawarte w tym grzybie - muscymol i kwas ibotenowy zostały uznane za stwarzające zagrożenie dla zdrowia.
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.