Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 380 / 88 / 0
Bawcie się kiciusie :patrzy:
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 449 / 101 / 0
Eh... Przydałoby się tu tą epicką spizganą dyskusję z w czoraj załączyć :kreska: :pacman: %D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 1906 / 181 / 0
Jest i Ona, knajpa nasza %-D

Kobita pojechała.
Operacja: ćpanie
Czas: Czas najwyższy

Edit: można like dawać? To prawdziwa knajpa?
Ostatnio zmieniony 20 września 2020 przez Demis, łącznie zmieniany 1 raz.
Take DXM and Be Happy
  • 449 / 101 / 0
Żebyś kurwa wiedział. Tylko jak ja rodzinnemu powiem, że brakuje mi nagle 28 tabletek? :-D jutro chyba następne opakowanko dostanę by przydział dwumiesięczny uzupełnić %D
  • 449 / 101 / 0
Część tej dyskusji znajduje się tu, ale promil tylko: post3440006.html#p3440006
  • 380 / 88 / 0
20 września 2020Demis pisze:

Edit: można like dawać? To prawdziwa knajpa?
Nie kurwa, przyśniło Ci się xD
Chcieliście to macie
  • 380 / 88 / 0
Troche wam zazdroszcze, prega w mixach nawet spoko, sama solo za wiele mi nie daje. Zobaczmy, trafi się jakiś luźniejszy dzień to może wrzuce z 1500mg. Na ten moment 900mg za wiele nie pokazało
  • 38 / 1 / 0
Ja też dostałem 2 paki na 2 miesiące a po tygodniu już drugi blister zaczynam xD

Muszę ograniczyć ewidentnie i polaka i prege bo jak miałem tydzień ciągu to mi moralniak wskoczył że z firmą w miejscu stoję, chociaż na samej predze generalnie mam sporo pomysłów %-D
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
  • 1906 / 181 / 0
@VladTepes, mnie solo robi przyjemnie, ale jednak... jak zapale bake to dopiero jest miodzio. Wtedy pełna dysocjacja/psychodela. Cevy, Oevy raju jestem na haju %-D

Mi się ładuje 900mg i wiem, że będzie fajnie, chociaż trochę chory jestem i zmęczony. No i nie mam palonka, a wiem, że z palonkiem było by jeszcze lepiej.
Take DXM and Be Happy
  • 1643 / 286 / 0
Trzeba temat przesunąć do działu GABA-Knajpa, żeby posty nie wliczały się do licznika. @misspill , da się zrobić? No i nazwę zmienić na coś innego - jak ktoś wspominał Pregabalina - Kawiarnia Lyriczna.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.