Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 56 / 4 / 0
Lepszego tematu nie znalazłem.

Mam problem ogromnej wagi - mam zero wiadomości w skrzynce odbiorczej/nadawczej/każdej, również zero powiadomień.
Jednak ikonka koperty na topbarze wciąż pokazuje "1" - przez co wielokrotnie naćpany szukam wiadomości, która nie istnieje :)

Co teraz?
  • 895 / 10 / 120
Wyczyść ciasteczka i dane witryny, sprawdź ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_list
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 1928 / 188 / 0
Mam pytanie. Można zmienić maila nie mając dostępu do poprzedniego? Usunąłem go z pewnych powodów i mam teraz nieważny email.
Take DXM and Be Happy
  • 3 / / 0
@ncux z tej strony proszę o przywrócenie konta
Ncux1q
  • / / 0
@unknow proszę o przywrócenie konta ncux
  • 1545 / 1586 / 0
15 września 2020Demis pisze:
Mam pytanie. Można zmienić maila nie mając dostępu do poprzedniego? Usunąłem go z pewnych powodów i mam teraz nieważny email.
tak, w ustawieniach profilu.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 615 / 10
15 września 2020Demis pisze:
Tak — w ustawieniach swojego konta, tak jak napisała Ankaaa.

15 września 2020Ntxx pisze:
@ncux z tej strony proszę o przywrócenie konta
16 września 2020Ncux1q pisze:
@unknow proszę o przywrócenie konta ncux
Załatwione.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
rastafaray1
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: rastafaray1 »
hej, dwa lata temu zdezaktywowalem swoje konto o nicku "rastafaray". proszę o aktywację konta. z góry bardzo dziękuje !
  • 2897 / 615 / 10
@rastafaray, gotowe.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1 / 1 / 0
Witam, napisałem jeden post w dziale tematycznym, ale nie mam dostępu do czatu, ślicznie proszę o przyznanie mi tego dostępu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.