Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Czy ktoś wie jak wygląda sprawa w Rzymie na tę chwilę?
A tak poza tym to może ktoś podpowie gdzie można się udać żeby chociaż posiedzieć w fajnym nieturystycznym klimacie? Bary, kluby czy inne tego typu miejscówki?
  • 33 / 4 / 0
@up
bergamo w marcu
Tropea tez kozak
wie ktos moze jak wyglada sprawa z weedem?
ilosci do 5g mandat?
Uwaga! Użytkownik texacoco jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Dzień dobry. Mam pytanie bo w Polsce jest surop sosnowy z kodeina. Czy jest on też dostępny we Włoszech, i jak się nazywa, albo coś innego z kodeina do kupienia w włoskiej aptece? Proszę o pomoc w tej sprawie, bo niedługo muszę tam lecieć a nie zdążę ze tak powiem się odzwyczaić od specyfiku

Przeniesiono do odpowiedniego wątku — CATCHaFALL
  • 2 / / 0
Witam, w lipcu wybieram się na Sycylię, chciałbym się dowiedzieć jak jest tam z dostępem do zioła, gdzie się ewentualnie kierować, aby nabyć jak najlepsze rośliny.
Zachodnie wybrzeże Trapani
Z góry dziękuję za pomoc ✌
  • 2 / / 0
Witam w lipcu lece na Sycylię Trapani, chciałbym się dowiedzieć w jakich miastach szukać dobrego ziółka, jak zagadywać, gdzie szukać jak to wyglada tam na miejscu, będę wdzięczny za pomocne informacje .
  • 2 / / 0
Witaj, mógłby ktoś poinformować, gdzie najlepiej się zaopatrzyć w zioło na Sycylii ??
  • 1 / / 0
Czas odkopać temat : jak aktualnie sytuacja we Włoszech interesują mnie Rzym, Neapol i północne tereny : Padwa, Turyn, Bolonia, Mediolan? Będę mieć okazję pomieszkać trochę w którymś z tych miast i muszę rozpoznać na czym stoję. Jeśli ktoś orientuje się co do któregokolwiek z tych miejsc - pisz.
  • 9 / / 0
Jestem w Rzymie na wakacjach. Interesuje mnie weed. Pare lat temu w Boloni poszedłem do parku i ogarnąłem haszyk od Murzynka. Są w Rzymie takie miejsca? Ktoś doradzi? Pomoże?
Jutro nie umiera nigdy
  • 2 / / 0
Dużo osób tutaj pyta o ogarnianie jarania w Rzymie. Posty stare ale dla potomnych: dworzec Roma Termini. Dużo tam samotnie stojących czarnoskórych ziomków z rękami w kieszeni :) oczywiście w okolicach budynku, poza kamerami i zainteresowaniem psiarskich
Uwaga! Użytkownik luivero nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Sycylia to temat rzeka… to tak jakby ktoś spytał o ogarnianie palenia w, powiedzmy zachowując konsekwencje nazewnictwa regionalnego, „zachodniej Polsce”… gdzie dokładnie? Palermo? Catania? Syrakuza? Trapani? Mazzarino? Ach cudowne regiony Italii, a w nich wiele ciekawych rzeczy ;)

Jaranie w Neapolu - kurwa, wszędzie! Np. Piazza Garibaldi, Piazza Bellini… w inne rejony radzę się nie zapuszczać bez 1. znajomosci języka, 2. srodziemnomorskiego looku, 3. scyzoryka w kieszeni :P

Jaranie w Turynie - jebac bogata Lombardię. Drogi weed i niekoniecznie dobry. Jak już to Plac Świętej Julii to punkt docelowy:)

Mediolan, Bologna, cała północ ogólnie podobnie jak Turyn. Miejsca turystyczne, główne punkty komunikacji miejskiej… to czy traficie na kogoś uczciwego to inna kwestia.

Jeśli ktoś jest w Italii i chce zasięgnąć języka, piszcie! Może będę mógł pomoc.
Uwaga! Użytkownik luivero nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie

Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.

TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?

TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.

Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki

Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.