Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3112 / 1069 / 0
u mnie przed chwilą poszła setka, na wieczór są jeszcze dwie i do tego jak mówiłem obowiązkowo rolka. już jest miło, ostatnio to zajebiście na mnie działa. po skonsumowaniu 300 mg w ciągu dnia już mi się oczy kleją przed ekranem, a to jeszcze nie koniec Tramalenia.

dla mnie te gówna z paracetamolem są bez sensu. trzeba to filtrować, a dawki są malutkie, za dużo roboty. w przypadku retardów wystarczy łyknąć tabletkę i poczekać na efekt.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 184 / 25 / 0
A u mnie dzisiaj zajebiście :D jestem tak upierdolony że nie pamiętam kiedy było tak ostatnio. Tylko szkoda że już mi się zapas skończył, ale to nic, wszystko będzie dobrze :)
  • 3112 / 1069 / 0
u mnie dzisiaj leci Tramal ponownie, rozłożone na cały dzień pół grama i jest bajka. niestety przez ten cały cyrk zamknęli przychodnie, a prywatni poprzekładali wizyty, więc muszę oszczędzać ten zapas. zostało jeszcze 12 szt. dzisiaj naćpałem się za wszystkie czasy, więc teraz zrobię przerwę i zobaczę ile wytrzymam.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

with regards, przodownik
  • 0 / / 0
Witam.
Zakupiłem na jednej z wielu stron internecie. Tamol-XX 200mg adres stronki znalazłem na karaluchu. Tam teraz straszą (a może informują), że ten specyfik to nie tramal a analog fenty. Miał ktoś styczność z tym produktem i jaka jest jego opinia? Ma ktoś jakieś potwierdzone info?
  • 3112 / 1069 / 0
dzisiaj poszło 300 mg i jest bardzo miło, ale czuć jednak wzrost tolerancji. powoli się kończy, ze starej paczki zostały jeszcze dwie setki, które pewnie pójdą dzisiaj. całe szczęście pozałatwiałem sobie co trzeba, wpisane jest w dokumentację i co miesiąc recepta na 100 mg po 50 szt. w obecnej sytuacji związanej z wirusem przychodnia jest zamknięta i nawet nie muszę iść do doktorka - telefon, podają kod i jest recka. to jest życie. muszę poczekać te kilka dni, bo dopiero pierwszego dostanę. jestem z tego faktu bardzo zadowolony, bo wreszcie zyskałem w miarę stały dostęp do Tramalu. szkoda jedynie, że tylko setki, ale darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy, tym bardziej, że za półdarmo.

zobaczymy czy nie skręci zanim będzie kolejna paka %-D

with regards, przodownik
  • 1106 / 221 / 0
25 marca 2020vistula pisze:
Witam.
Zakupiłem na jednej z wielu stron internecie. Tamol-XX 200mg adres stronki znalazłem na karaluchu. Tam teraz straszą (a może informują), że ten specyfik to nie tramal a analog fenty. Miał ktoś styczność z tym produktem i jaka jest jego opinia? Ma ktoś jakieś potwierdzone info?
Tak, znajomy coś takiego miał, tylko bodajże 225mg. Koleżanka mu w laboratorium zbadała i wyszedł fent, nie wiem dokładnie czy i jakie analogi etc, ale tramadolu tam na pewno tam nie było. Ogólnie trzymajcie się z daleka od tych wszystkich wynalazków, najczęściej właśnie niby Tramalu jeśli nie jest najlepiej ze znanego europejskiego koncernu farmaceutycznego, bo wszystko to są gówna ze wschodu (najczęściej z Indii) i o ile nie są to łyse tabletki, to nawet jeśli w którymś są jakieś ilości tramadolu, to jest chrzczony, podobnie jak wszystkie czerwone xanaxy 6mg itp. Jak się bezmyślnie kupuje, bo widzi takie coś za połowę ceny to łatwo się przekręcić.
  • 3112 / 1069 / 0
a ja wczoraj wyrwałem przez telefon dwie paki Tramalu 100 mg po 30 tabletek z przychodni bez żadnej gadki, bo dało radę jeszcze przed tym całym wirusem wszystko pozałatwiać z doktorkiem i jest w dokumentacji. wystarczyło zadzwonić i piguły podały kod. spodziewałem się tylko jednego opakowania, a tu się trafiła miła niespodzianka, bo są dwa i to jeszcze ze zniżką. nie sądziłem, że będzie to takie proste i nawet nie trzeba chodzić. teraz co miesiąc przysługuje taki zestawik, żyć nie umierać. %-D

wczoraj poszło 400 mg, ale rano czuję jeszcze afterglow po wieczornej dawce. wszystkim życzę udanej fazy i sporych zapasow.

with regards, przodownik
  • 3112 / 1069 / 0
a oto wyżej wspomniana zdobycz, jak na mnie to dosyć spory zapas i powinien na trochę starczyć i uprzyjemnić lockdown. wreszcie mam patent na Tramal, to się muszę nieco pochwalić. poszło już 200 mg i jest dobrze, o osiemnastej kolejna setka i następna na wieczór + do tego rolka piątka. udany będzie to dzień.

:tabletki: :tabletki: :korposzczur:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

with regards, przodownik
  • 384 / 10 / 0
wy to macie sobie dobrze, ja muszę zaczynać od 1.5g...
  • 5886 / 1217 / 43
Nie współczuję Ci.
Każdy ma swoją tolerkę.
Tak jak ja muszę zaczynać lać giebla od 5ml żeby coś poczuć...
Widzimy swój nałóg i kosmiczną tolerkę i nic z tym nie robimy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.