Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3118 / 1071 / 0
u mnie przed chwilą poszła setka, na wieczór są jeszcze dwie i do tego jak mówiłem obowiązkowo rolka. już jest miło, ostatnio to zajebiście na mnie działa. po skonsumowaniu 300 mg w ciągu dnia już mi się oczy kleją przed ekranem, a to jeszcze nie koniec Tramalenia.

dla mnie te gówna z paracetamolem są bez sensu. trzeba to filtrować, a dawki są malutkie, za dużo roboty. w przypadku retardów wystarczy łyknąć tabletkę i poczekać na efekt.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 184 / 25 / 0
A u mnie dzisiaj zajebiście :D jestem tak upierdolony że nie pamiętam kiedy było tak ostatnio. Tylko szkoda że już mi się zapas skończył, ale to nic, wszystko będzie dobrze :)
  • 3118 / 1071 / 0
u mnie dzisiaj leci Tramal ponownie, rozłożone na cały dzień pół grama i jest bajka. niestety przez ten cały cyrk zamknęli przychodnie, a prywatni poprzekładali wizyty, więc muszę oszczędzać ten zapas. zostało jeszcze 12 szt. dzisiaj naćpałem się za wszystkie czasy, więc teraz zrobię przerwę i zobaczę ile wytrzymam.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

with regards, przodownik
  • 0 / / 0
Witam.
Zakupiłem na jednej z wielu stron internecie. Tamol-XX 200mg adres stronki znalazłem na karaluchu. Tam teraz straszą (a może informują), że ten specyfik to nie tramal a analog fenty. Miał ktoś styczność z tym produktem i jaka jest jego opinia? Ma ktoś jakieś potwierdzone info?
  • 3118 / 1071 / 0
dzisiaj poszło 300 mg i jest bardzo miło, ale czuć jednak wzrost tolerancji. powoli się kończy, ze starej paczki zostały jeszcze dwie setki, które pewnie pójdą dzisiaj. całe szczęście pozałatwiałem sobie co trzeba, wpisane jest w dokumentację i co miesiąc recepta na 100 mg po 50 szt. w obecnej sytuacji związanej z wirusem przychodnia jest zamknięta i nawet nie muszę iść do doktorka - telefon, podają kod i jest recka. to jest życie. muszę poczekać te kilka dni, bo dopiero pierwszego dostanę. jestem z tego faktu bardzo zadowolony, bo wreszcie zyskałem w miarę stały dostęp do Tramalu. szkoda jedynie, że tylko setki, ale darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy, tym bardziej, że za półdarmo.

zobaczymy czy nie skręci zanim będzie kolejna paka %-D

with regards, przodownik
  • 1106 / 221 / 0
25 marca 2020vistula pisze:
Witam.
Zakupiłem na jednej z wielu stron internecie. Tamol-XX 200mg adres stronki znalazłem na karaluchu. Tam teraz straszą (a może informują), że ten specyfik to nie tramal a analog fenty. Miał ktoś styczność z tym produktem i jaka jest jego opinia? Ma ktoś jakieś potwierdzone info?
Tak, znajomy coś takiego miał, tylko bodajże 225mg. Koleżanka mu w laboratorium zbadała i wyszedł fent, nie wiem dokładnie czy i jakie analogi etc, ale tramadolu tam na pewno tam nie było. Ogólnie trzymajcie się z daleka od tych wszystkich wynalazków, najczęściej właśnie niby Tramalu jeśli nie jest najlepiej ze znanego europejskiego koncernu farmaceutycznego, bo wszystko to są gówna ze wschodu (najczęściej z Indii) i o ile nie są to łyse tabletki, to nawet jeśli w którymś są jakieś ilości tramadolu, to jest chrzczony, podobnie jak wszystkie czerwone xanaxy 6mg itp. Jak się bezmyślnie kupuje, bo widzi takie coś za połowę ceny to łatwo się przekręcić.
  • 3118 / 1071 / 0
a ja wczoraj wyrwałem przez telefon dwie paki Tramalu 100 mg po 30 tabletek z przychodni bez żadnej gadki, bo dało radę jeszcze przed tym całym wirusem wszystko pozałatwiać z doktorkiem i jest w dokumentacji. wystarczyło zadzwonić i piguły podały kod. spodziewałem się tylko jednego opakowania, a tu się trafiła miła niespodzianka, bo są dwa i to jeszcze ze zniżką. nie sądziłem, że będzie to takie proste i nawet nie trzeba chodzić. teraz co miesiąc przysługuje taki zestawik, żyć nie umierać. %-D

wczoraj poszło 400 mg, ale rano czuję jeszcze afterglow po wieczornej dawce. wszystkim życzę udanej fazy i sporych zapasow.

with regards, przodownik
  • 3118 / 1071 / 0
a oto wyżej wspomniana zdobycz, jak na mnie to dosyć spory zapas i powinien na trochę starczyć i uprzyjemnić lockdown. wreszcie mam patent na Tramal, to się muszę nieco pochwalić. poszło już 200 mg i jest dobrze, o osiemnastej kolejna setka i następna na wieczór + do tego rolka piątka. udany będzie to dzień.

:tabletki: :tabletki: :korposzczur:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

with regards, przodownik
  • 386 / 10 / 0
wy to macie sobie dobrze, ja muszę zaczynać od 1.5g...
  • 5932 / 1224 / 43
Nie współczuję Ci.
Każdy ma swoją tolerkę.
Tak jak ja muszę zaczynać lać giebla od 5ml żeby coś poczuć...
Widzimy swój nałóg i kosmiczną tolerkę i nic z tym nie robimy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.