Ale o tym możesz się dowiedzieć dopiero po kilku miesiącach: zatrzymanie paczki - powiadomienie policji - badania w labo - rozpytanie twojej osoby - albo śledztwo albo przepadek mienia.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Inaczej sam bylbym dysocjacyjnym baronem z kilogramem dexa
21 stycznia 2020WillBeP pisze: Czesc, czy moge zamowic sobie kilogram DXM z chin? DXM i kodeina sa objete ustawa narkotykowa, ale chyba samo posiadanie jest legalne? Zamawial ktos?
Pewnie chce sam to ćpać. W sumie niegłupia opcja jak ktoś kocha DXM. Kiedyś sporo przewertowałem anglojęzycznego netu pod kątem deksa i właśnie taka postać (proch, surowiec farmaceutyczny) była najbardziej polecana, szczególnie dla ludzi których obrzydza ładowanie w siebie tabletek garściami czy opierdalanie całych butli syropu. Ponoć mdłości są mniejsze, o ile w ogóle wystąpią, faza też się szybciej wczytuje i fizycznie jest bardziej znośna - raportuję z pamięci, jeśli gadam głupoty to proszę o sprostowanie :)
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Jezu jak to mozna codziennie swojej głowie serwować u mnie to jest na jednej półce z bieluniem/ Gałką / Muchomorem / a mże benzydaminą ? Wiem że to odmienne rzeczy ale u mnie powodują jeden stan jak ciężkiego ućpania w którym czuje się to iż jestem ewidentnie upośledzony umysłowo co jest dla mnie katorgą bo to czuję nie jak na benzo że nie myślisz i nawet nie wiesz o tym . Tutaj wlasnie z niewiedzy i niedopowiedzeń całe tripy powstają a to jest strasznie ciężkie dla psychiki...
@Mordarg, nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim - taurinnn
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?