Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Czy po prostu grzyby wchodzą mi mocno na jakiś receptor 5ht, który spawia, że przeczyszcza mi całe jelita i rzygam jak pojebany? xD Czy moze to była sprawka zjedzenia z 5 mandarynek? (bo wyrzygałem chyba wszystkie kawałki, godzinę przed gribkami zjadłem 1 jałko, sam trip był odbył się o 8:30
Boję się, że nie wrzucę większych dawek niż 2g, jeśli sram takimi ilościami jak grzybki się ładują xdd
Spróbuj zrobić herbatę z grzybów, powinna być lżejsza dla żołądka.
15 stycznia 2020Adm pisze: Ja tez mam srake,czego nie cierpie.Najlepiej nie jesc nic z 2 ,3 godziny przed gribkami.
15 stycznia 2020mangojuice pisze: Siema, czemu po 2g suszonych cubensisów reaguję tak, że sram i rzygam i prawie, że te czynności robię na raz - zaś po 2 godzinach trip jest super, kolorowy i wgl - ale najlepiej wspominam dni już po samym tripie.
Czy po prostu grzyby wchodzą mi mocno na jakiś receptor 5ht, który spawia, że przeczyszcza mi całe jelita i rzygam jak pojebany? xD Czy moze to była sprawka zjedzenia z 5 mandarynek? (bo wyrzygałem chyba wszystkie kawałki, godzinę przed gribkami zjadłem 1 jałko, sam trip był odbył się o 8:30
Boję się, że nie wrzucę większych dawek niż 2g, jeśli sram takimi ilościami jak grzybki się ładują xdd
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.