Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Czy po prostu grzyby wchodzą mi mocno na jakiś receptor 5ht, który spawia, że przeczyszcza mi całe jelita i rzygam jak pojebany? xD Czy moze to była sprawka zjedzenia z 5 mandarynek? (bo wyrzygałem chyba wszystkie kawałki, godzinę przed gribkami zjadłem 1 jałko, sam trip był odbył się o 8:30
Boję się, że nie wrzucę większych dawek niż 2g, jeśli sram takimi ilościami jak grzybki się ładują xdd
Spróbuj zrobić herbatę z grzybów, powinna być lżejsza dla żołądka.
15 stycznia 2020Adm pisze: Ja tez mam srake,czego nie cierpie.Najlepiej nie jesc nic z 2 ,3 godziny przed gribkami.
15 stycznia 2020mangojuice pisze: Siema, czemu po 2g suszonych cubensisów reaguję tak, że sram i rzygam i prawie, że te czynności robię na raz - zaś po 2 godzinach trip jest super, kolorowy i wgl - ale najlepiej wspominam dni już po samym tripie.
Czy po prostu grzyby wchodzą mi mocno na jakiś receptor 5ht, który spawia, że przeczyszcza mi całe jelita i rzygam jak pojebany? xD Czy moze to była sprawka zjedzenia z 5 mandarynek? (bo wyrzygałem chyba wszystkie kawałki, godzinę przed gribkami zjadłem 1 jałko, sam trip był odbył się o 8:30
Boję się, że nie wrzucę większych dawek niż 2g, jeśli sram takimi ilościami jak grzybki się ładują xdd
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.