Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Np pisalem post o zakwaszaniu PST. Czy z nim bylo cos nie w porzadku?
no ok... więc wrzuciłem ponownie link, tym razem z opisem... jednakże tym razem post został potraktowany jako zgłoszenie
"powód zgłosznia nie pasuje do powyższych kategorii. Podaj powód w polu opisu."
ja niczego nie zgłaszałem... o co dokładnie kaman z tym moim "prostym" wpisem dla laika odnośnie syntezy, chciałem by sobie obejrzał film ( jak i każdy z jego myśleniem odn. prostych syntez ) . Co najlepsze kilka w sumie mało uczynnych postów zostało zaakceptowanych... a mój opisujący drogę powstania amfy ...nie . Czyli bardzo w związku z tematem jaki zapodał autor. Proszę o wyjaśnienie.
To ja odrzuciłem ten drugi post. Po tym tekście „podaj powód w polu opisu” powinno być widoczne wyjaśnienie. Nie pamiętam już co wtedy napisałem, ale sedno było takie, że temat, w którym umieściłeś swoją odpowiedź został zamknięty.
Wiadomość „Powód zgłoszenia nie pasuje do powyższych kategorii. Podaj powód w polu opisu.” jest skierowana do moderatora, informuje o tym, że on ma napisać powód odrzucenia posta ręcznie. Jak widać jest to trochę niejasne i za chwilę zasugeruję unknown lekką korektę tej wiadomości, aby w przyszłości użytkownicy dokładnie wiedzieli o co chodzi.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata