Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Np pisalem post o zakwaszaniu PST. Czy z nim bylo cos nie w porzadku?
no ok... więc wrzuciłem ponownie link, tym razem z opisem... jednakże tym razem post został potraktowany jako zgłoszenie
"powód zgłosznia nie pasuje do powyższych kategorii. Podaj powód w polu opisu."
ja niczego nie zgłaszałem... o co dokładnie kaman z tym moim "prostym" wpisem dla laika odnośnie syntezy, chciałem by sobie obejrzał film ( jak i każdy z jego myśleniem odn. prostych syntez ) . Co najlepsze kilka w sumie mało uczynnych postów zostało zaakceptowanych... a mój opisujący drogę powstania amfy ...nie . Czyli bardzo w związku z tematem jaki zapodał autor. Proszę o wyjaśnienie.
To ja odrzuciłem ten drugi post. Po tym tekście „podaj powód w polu opisu” powinno być widoczne wyjaśnienie. Nie pamiętam już co wtedy napisałem, ale sedno było takie, że temat, w którym umieściłeś swoją odpowiedź został zamknięty.
Wiadomość „Powód zgłoszenia nie pasuje do powyższych kategorii. Podaj powód w polu opisu.” jest skierowana do moderatora, informuje o tym, że on ma napisać powód odrzucenia posta ręcznie. Jak widać jest to trochę niejasne i za chwilę zasugeruję unknown lekką korektę tej wiadomości, aby w przyszłości użytkownicy dokładnie wiedzieli o co chodzi.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.