Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
A nie możesz nam streścić po krótce co się z Tobą działo??
Ja to mega ciekawy jestem
Wiem że mogą to być bolesne wspomnienia ale pomyśl o swoich fanach :D
Jak teraz z tb???
24 czerwca 2018czlowiekdemolka pisze: Żyje nadal. I wydaje mi się, że jest coraz bliżej tego żeby kiedys moc normalnie żyć.
Jako ciekawostka: Pamiętam, że geniusze zbrodni o tym teoretyzowali w warszawskim dokumencie "Wolność jest darem boga" o helupiarzach ze skłotu Foksal
15 lipca 2017Jamedris pisze: Za działaniem alkoholu solo nie przepadam, mam mocną głowę i litewskie geny, więc jestem nieekonomiczna pod tym względem. ;-) Ale dobrego wina i wódki (tak, są takie) nie odmówię w rozsądnej ilości, jakkolwiek śmiesznie to brzmi; nigdy w życiu nie byłam pijana (by włączyła się amnezja, autopilot itepe), "najdalej" to miałam helikopter jak zasypiałam.
Nie, kurwa,nie można. Jak możesz ludzi zachęcać do takich rzeczy? Nawet czystej kodeiny, bez wypełniaczy i innych shitów, nie wolno podawać dożylnie, gdyż grozi to niebezpiecznie silnym wyrzutem histaminy. Z wiki:
„Injectable codeine is available for subcutaneous or intramuscular injection only; intravenous injection is contraindicated as this can result in non-immune mast-cell degranulation and resulting anaphylactoid reaction.”
Czystość ekstrakcji nie ma nic do rzeczy, można się zabić w ten sposób. Jeżeli naprawdę podajesz sobie antka dożylnie, koniecznie przestań, to bardzo niebezpieczne. Kto w ogóle podsunął ci taki pomysł? Łatwo znaleźć informację że to niebezpieczne, i to nie jest tylko kwestia sterylności czy wypełniaczy tabletkowych.
A jeżeli trollujesz i specjalnie zachęcasz użytkowników do takich eksperymentów, obyś sam zdechł powoli i w męczarniach, dusząc się od nadmiaru histaminy. Co to za chora moda na „maksymalizację szkód” na hypku, zachęcanie do niebezpiecznych rzeczy? Bycie „zaawansowanym użytkownikiem” nie chroni przed niczym. Właściwie to zaawansowane i doświadczone ćpuny raczej żyją krócej od tych, których doświadczenia ograniczyły się do acidinu i mj.
Carlosa pisze:Moze warto wspomnieć iż Warszawskiego Ćpuna nie ma juz wsród żywych....
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Diplo wystąpił w telewizji na... kwasie. Sylwester po LSD
Diplo to jeden z najpopularniejszych twórców muzyki elektronicznej. Zna go każdy fan EDM, bywalec Tomorrowlandu czy entuzjasta tripowych rave'ów. Oprócz swojej muzyki Diplo znany jest również z upodobania do środków psychodelicznych. Jeden z jego projektów (obok Major Lazer) nazwał nawet LSD - no, powiedzmy że w hołdzie dla ulubionej używki. Tak naprawdę skrót pochodzi od inicjałów członków grupy: Labrintha, Sii i Diplo. Ale czy na pewno nie ma tam drugiego dna?
Podziemie narkotykowe w Warszawie kwitnie. Dilerzy zaopatrują polityków i aktorów
Na warszawskich ulicach „pracuje" kilkunastotysięczna rzesza dilerów narkotyków. Dostarczą niemal każdy „towar”. Dowożą znanym aktorom, pisarzom, prawnikom, lekarzom i „zwykłym” warszawiakom imprezującym w centrum lub w mieszkaniach na Pradze, Woli czy Żoliborzu. Zabawa na początku jest zawsze „fajna”. Potem zaczyna się zjazd, pojawiają się problemy.