Zablokowany
  • 94 / / 0
Wątek założony dla wszystkich niepewnych ;)
Zacznijmy od moich roślin:

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

Trichomy mleczne. Chciałbym bardziej energetyzujący high, więc kiedy ścinać?
Ostatnio zmieniony 06 marca 2008 przez OldSmuggler, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik OldSmuggler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
jeśli masz tam indicę to dobrze ściąć ją przed pojawieniem się bursztynowych trichomów zeby jeszcze bardziej nie podnosic poziomu CBN w roślinie, który zwiększa sedatywność palta. nie mam aż tak ogromnego doświadczenia w uprawie, zeby powiedziec Ci jak bardzo wplywa to na stan, ale sadze ze glowna role odegraloby placebo wiec osobiscie radzilbym Ci jeszcze poczekać aż kwiaty troche spuchną i duza wiekszosc trichomow bedzie mleczna. na oko jeszcze tydzien do dziesięciu dni.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2008 przez paszczak420, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / / 0
to akurat ze mleczne zawierają wiecej thc a bursztynowe wiecej cbn to wiem ;) wszystkie tichomy są już mleczne. Roślina z dnia na dzień ma coraz więcej brązowych włosków, a nie chcę przegapić "momentu".
Uwaga! Użytkownik OldSmuggler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
jesli narazie nie pojawiaja sie zadne trichomy o ciemniejszym zabarwieniu to zeby przegapic moment musialbys byc urodzony w rodzinie z tradycją szachową siegajaca naprawde zamierzchłych czasów. musisz jakos przeczekac ten tydzien+, nic im nie będzie. cilllll
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 522 / 4 / 0
Dla mnie to jeczsze z tydzień dwa. Jak byś ścioł tydzień temu mial byś bardzo psychodleliczną faże ale szło b dużo weedu zetniesz za 2 tyg bedziesz miał kanapowca czyli tnij za tydzień.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Zablokowany
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.

W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.