Czyli na 99% chodzi o jakiś dawny sklep z RC?
Mogli złapać vendora nawet rok temu i dopiero teraz wzywają typa, który 3 lata nic u niego nie kupował?
Ogólnie to śmieszna sprawa, że po tej zmianie prawa rok temu nawet zakupy sprzed kilku lat podpinają pod 62 :D
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
Zastanawia mnie po prostu tylko sam artykul.
Czemu jest art 62 ust 2 czyli znaczne ilosci narkotykow a nie jak to bylo przy dopalaczach art 165.
Nie wiem czy po zmianie ustawy oni juz wszystko podpinaja pod 62 czy koles o ktorego chodzi po prostu handlowal jakims nielegalem.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
20 września 2019politykier pisze: Prawdopodobnie jeszcze szukaja czegos na b3. W jego sprawie bylem przesluchiwany. Oczywiscie nic nie pamietalem. Spokojnie, nic ci nie grozi. Tylko nie rob tego jak komorowski na komisji ("nie pamietam, nie pamietam, nie pamietam"). Na spokojnie idziesz wiedzac, ze jak powiesz, ze nie pamietasz to tego nikt nie jest w stanie udowodnic. Odpowiedz tak/nie da sie zweryfikowac I jesli jakims cudem zlapia cie na klamstwie to masz aprwe za utrudnianie slwdztwa I chuj wie Ile innych zarzutow. Jak pisali koledzy, zeznawalem, ze ciagle cos zamawiam z neta I nie pamietam co I kiedy. Na nazwiska odpowiadalem "pierwsze slysze, nic mi to nie mowi". Spokojnie ale z glowa.
03 października 2019izopropylofenidat pisze: Siema, dostałem dziś wezwanie w sprawie vendora o inicjałach S.P. Ktoś wie o kogo chodzi? Kto też dostał?
https://www.dziennikwschodni.pl/na-sygn ... 16659.html
zgadza się miejscowość i imie i nazwisko, kto to może być?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.