Dla mnie każde zejście to była piękna bajka, zawsze ze dwa kolejne dni czuję się jeszcze lepiej niż zwykle, świat jest dla mnie piękny a mnie rozpiera taka radość że zdarzyło mi się delikatnie tańczyć czekając aż autobus drzwi otworzy
02 stycznia 2020plk007 pisze: Zeby nie zakładać kolejnego tematu napisze tutaj, 30 grudnia z ziomkiem wrzuciliśmy po pigule (w kształcie sowy, z tego co wiedziałem na ecstasy info ma jakieś 280mg). Było git, cudowne przeżycie. Następnego dnia był sylwester, przyniósł po 2 na głowę, po pierwszej było idealnie i kierowany euforia wrzuciłem druga... Coz, w momencie gdy poczułem ze wchodzi zdałem sobie sprawę, ze był to zły pomysł, dobrze mi sie rozmawialo na początku, później obraz zaczął mi falować, szczeka latała jak pojebana, non stop musiałem coś robić z rekami, nie moglem oddać moczu. Później paliliśmy trochę mj co przyniosło dziwna fazę, która jest mi cieżko opisać, wszystko wydawało sie być strasznie dziwne, bylem w pełni świadom tego co sie dzieje jednak dziwne myśli tłoczyły nie w mojej głowie. Wczorajszy dzień był straszny, nie ogarniałem nic, zapominałem wszystko po paru sekundach, nie moglem sie ogarnąć. Jem zdrowo, pije wodę, soki, zielona herbata i jem cytrusy. Przespalem jakies 10h przez noc, jednak wciąż mam to dziwne uczucie nieogarnięcia i ścisku w głowie. Ile to może trwać, jakies rady na przyspieszenie tego procesu?
P.S.: dawki zawyżyłam bo w opisie samego suple jest napisana jedna kapsułka dziennie. Jednak jak zwiększysz dawkę bo wiesz, że będziesz działał generalnie na dużą szkodę dla organizmu wzmocnisz jego możliwości walki z zejściem. Tak jak przy przeziębieniu. Dajesz organizmowi tarczę do ochrony. Btw. ciekawa jestem jakie odczułbyś pozytywne skutki po zażyciu kurkuminy :D
"MDMA to aspiryna dla duszy." :extasy:
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.