09 sierpnia 2019nCuX pisze: Żeby zrozumieć uzależnieńe trzeba dotknąć dna ale takie głębokiego dna wpaść w długi i rozpierdolić sobie życie. Tylko i wyłącznie żeby zrozumieć na czym to polega.
Kazdy z nich ma swoja historie,tyle,ze jej koniec jest smutny.
09 sierpnia 2019nCuX pisze: Dno to dla większości normalnych ludzi nie z getta tylko normalnych domów to jest gehenna i wiem co mówię. Jeśli ktoś wychowywał się w patologicznej rodzinie to tego nie odczuje ja np noc na dworcu przerzylbym załamaniem nerwowo psychicznym. I napewno nie próbował bym tego zaakceptować tylko wyjść z takiej sytuacji jak najszybciej.
025 i styka? Zakladam, ze albo masz dziewicze GABA, albo wazysz bardzo malo? U mnie 05 dopiero gasi pozary. Waze 70 kg ale mam lekko gaba przetyrane od alko.
kaczor1978 pisze:@m[mention]michass90[/mention]
Mi tam alpry zawsze 0,25mg starczy jak potrzebuje, nigdy na tym nie poplynalem i raczej nie poplyne, ale jak komus zasmakowalo raz to lepiej zeby sie pilnowal
@Kamral
Zalezy co bylo brane i jak dlugo, jak ktos lubi butex przykirac to obawiam sie ze moze byc roznie XD
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).