09 sierpnia 2019nCuX pisze: Żeby zrozumieć uzależnieńe trzeba dotknąć dna ale takie głębokiego dna wpaść w długi i rozpierdolić sobie życie. Tylko i wyłącznie żeby zrozumieć na czym to polega.
Kazdy z nich ma swoja historie,tyle,ze jej koniec jest smutny.
09 sierpnia 2019nCuX pisze: Dno to dla większości normalnych ludzi nie z getta tylko normalnych domów to jest gehenna i wiem co mówię. Jeśli ktoś wychowywał się w patologicznej rodzinie to tego nie odczuje ja np noc na dworcu przerzylbym załamaniem nerwowo psychicznym. I napewno nie próbował bym tego zaakceptować tylko wyjść z takiej sytuacji jak najszybciej.
025 i styka? Zakladam, ze albo masz dziewicze GABA, albo wazysz bardzo malo? U mnie 05 dopiero gasi pozary. Waze 70 kg ale mam lekko gaba przetyrane od alko.
kaczor1978 pisze:@m[mention]michass90[/mention]
Mi tam alpry zawsze 0,25mg starczy jak potrzebuje, nigdy na tym nie poplynalem i raczej nie poplyne, ale jak komus zasmakowalo raz to lepiej zeby sie pilnowal
@Kamral
Zalezy co bylo brane i jak dlugo, jak ktos lubi butex przykirac to obawiam sie ze moze byc roznie XD
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.