Pytanie: kogo znasz? kim jesteś lub co potrafisz sam zrobić...
Ps od kilku miesiecy Wam powtarzam (i nie tylko ja), zeby trzymac sie jak najdalej od rodzimych sklepow.
Co so reszty dyskusja do dzialu s+.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Miałam powiedzieć na zawsze dowidzenia ketonom, ale jak jakość może być taka to można sobie okazjonalnie użyć
Nagle chce się robić wszystko, gadać, i chce się życ :D
fety waliłem 150mg oralnie i 3mmc taka sama ilośc lepiej mnie robi :OO (to dziwne bo wg psychonaut wiki 150mg fety to heroic dose, a 3mmc to common) 3mmc daje lepsze eufo niż tylko pusta stymulacje
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.