Scalam stteetart
W sensie maja moje doklade dane i kwoty pobran, prawdopodobnie tez liste produktow? Nie lepiej sie przyznac ze faktycznie cos takiego zamawialem? Czy isc w zaparte ze nic takiego nie pamietam paanie kiedy to bylo i tyle? wiem ze nikla szansa ale zeby mi nie przyjebali czasem jakichs falszywych zeznan :P Pozdrowki
21 czerwca 2019npr pisze: bede musial sie z pracy urwac, hajs w plecy
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
NIe
Duzo bylo tych przesylek na xxxxx adres
nie przypominam sobie
Czy zamawial komus?
Nie
Czy zna xxx te firmy?
nie
Czy wie ktos mogl zamowic na xxxx dane
nie wiem
"moze prokurator chciec zdac xxx wiecej pytan"
dowidzenia
27 czerwca 2019KartySIM pisze: Czy zamawial xxxx srodki zastepecze w tzw dopalaczy?
NIe
Ja polecam nie robic tym, ktorzy Cie darzyli tak hojnymi srodkami psychoaktywnymi kolo pupy, policja zawiadamiajac Was chce dowiesc czy miales przykre incydenty w szpitalu po nich i w ten sposob do Nich sie doczepic. Nigdy nie mow, ze byles hospitalizowany przez dopy, bo obciazasz w ten sposob swoich dobrych sprzedawcow!
Najlepiej nie pamiętać.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".
"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.