Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 880 / 363 / 6
Dziękuję cieplutko za słowa wsparcia. Dziś dzień 0.

Na poprawę humoru dodam tylko tyle, że ćpalnia w moim mieście wojewódzkim o wielkiej c...e tak sobie wychowała farmaceutkę (w całodobowym) że ta na pytanie Thiocodin od razu pyta:
- Ile paczek?
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 12589 / 2437 / 0
^
Ja w jednej aptece wchodziłem do stanowiska z najbardziej przyjazną farmaceutką, jaką znam, ta mówiła tylko dzień dobry z uśmiechem na ustach i przynosiła 4 paczki (taki limit ustaliliśmy).

Jak mieszkałem w Krakowie, to w jednej osiedlowej (Kurdwanów) aptece miałem gościa z kucykiem, który raz czekał na mnie 15 minut z zamknięciem apteki, bo na tramwaj nie zdążyłem... Zawsze miał dla mnie zapas i mogłem kupić tyle, ile dusza zapragnie.

Raz wszedłem pierwszy raz do apteki na Grzegórzeckiej (nieistniejąca już chyba) i poprosiłem o paczkę Thio (bo tyle mi brakowało).

Kobieta: należy się 3.49 zł (coś koło tego)...
Ja: stoję jak wryty, bo średnia cena wtedy oscylowała w okolicy 6 zł... i mówię - Pani da wszystkie.
Kobieta: stoi jak wryta i pyta - ale jak to...?.
Ja: No widzi Pani, bo ja to kupuję dla chorego na.... a tu taka cena...
Kobieta: Oczywiście, rozumiem - już przynoszę.

Kupiłem wtedy jakieś 10-12 paczek (nie pamiętam już). Niestety kolejna wizyta, a cena już 6 z hakiem : (
  • 209 / 15 / 0
450mg i 4mg klona było miło.... do czasu aż nie dostałem prawie duszności. Znowu. Nie wiem dlaczego macie takie szczęście, że walicie to w upały. Może organizm mam tak styrany, że serce nie wyrabia gdy jest tak gorąco?
Objawy jak przy przedawkowaniu, tylko na szczęście to była TYLKO koda.
  • 1916 / 335 / 2
A co się dziwisz?

Raz, że upały, czyli odwodnienie/wypłukany magnez z potasem/niski cukier, albo jedno albo kombo wszystkiego naraz ma znaczący wpływ na samopoczucie.
Dwa, nie napisałeś o tolerce, może zajebałeś dużą dawkę albo kody albo benzo?
I trzy, zmiksowałeś dwa depresanty w tym dużą dawkę klona, jeśli nie masz dużej tolerki ani na jedno, ani na drugie, nie ma się co dziwić że Cię za mocno ścięło.

Nawadniaj się, suplementuj magnez z potasem, dopasuj dobrą dawkę pod siebie i będzie okej.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 15 / 0
koda w dawce 450mg nie jest mi obca od roku, benzo tez wale od dawna.
Widocznie moj organizm bardzo źle znosi upały, dlatego pamiętajcie o dobrym nawodnieniu i nie waleniu na pusty żołądek a trip w klimatyzowanym miejscu.
  • 1680 / 126 / 0
13 czerwca 2019jezus_chytrus pisze:
^
Ja w jednej aptece wchodziłem do stanowiska z najbardziej przyjazną farmaceutką, jaką znam, ta mówiła tylko dzień dobry z uśmiechem na ustach i przynosiła 4 paczki (taki limit ustaliliśmy).

Jak mieszkałem w Krakowie, to w jednej osiedlowej (Kurdwanów) aptece miałem gościa z kucykiem, który raz czekał na mnie 15 minut z zamknięciem apteki, bo na tramwaj nie zdążyłem... Zawsze miał dla mnie zapas i mogłem kupić tyle, ile dusza zapragnie.

Raz wszedłem pierwszy raz do apteki na Grzegórzeckiej (nieistniejąca już chyba) i poprosiłem o paczkę Thio (bo tyle mi brakowało).

Kobieta: należy się 3.49 zł (coś koło tego)...
Ja: stoję jak wryty, bo średnia cena wtedy oscylowała w okolicy 6 zł... i mówię - Pani da wszystkie.
Kobieta: stoi jak wryta i pyta - ale jak to...?.
Ja: No widzi Pani, bo ja to kupuję dla chorego na.... a tu taka cena...
Kobieta: Oczywiście, rozumiem - już przynoszę.

Kupiłem wtedy jakieś 10-12 paczek (nie pamiętam już). Niestety kolejna wizyta, a cena już 6 z hakiem : (
pamietam ta historie, juz kiedys opowiadales
ja tez tak mam ze ide i wyciagaja mi thio, ale w jednej aptece to po prostu cos pieknego bylo, dostawalem za darmo, bo sie zaprzyjaznilem z farmaceuta ktory tam cale dnie spedza
i uprzedam, nie jest pedofilem, pedalem i nie robil tego dlatego bo go podniecalem czy cos, po prostu gadalem z nim szczerze o zyciu, codziennie o 19 przyjezdzalem i do 20 siedzialem do zamkniecia i mi dawal thio a potem acodin i syropy
  • 3586 / 583 / 1
Kurwa ale ty masz dziury, ja pierdole
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 12589 / 2437 / 0
Ale z jakiej racji dawał za darmo? Przeterminowane, czy jak?
  • 2534 / 599 / 0
Poszło 300 mg nad morzem, polecam, nieźle grzeje :psycho:
Dorzuciłem aviomarin natural bo tylko taki miałem ale nie wiem czy on coś pomaga? :extasy:
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 2 / 0
Jest bosko, pięknie się dzisiaj ugrzałem [emoji813]
na przyszłość zapraszam do kanajpy z tak zdawkowymi i mało treściwymi postami//picabia
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.