W moim przypadku jest to:
- portfel,
- szafka w pracy,
- szafka w szkole,
- między elementami jednostki centralnej w komputerze,
-między książki.
Ze skrytkami mam jednak problem bo gdy chowam benzo po benzo to zapominam gdzie je zostawiłem i tak np. znajduję w doniczce po pół roku alprę :D
Aczkolwiek myślę, że znajdziemy tu wiele różnych ciekawych miejsc.
Zmieniono nazwę/połączono tematy — czoug
Napęd cd w komputerze jako szuflada
No a pojedyncze jakieś maleństwa to między książki przeważnie, czasem w jakiś burdel w szufladzie specjalnie wjebalem żeby wśród rozgardiaszu nie było widać
18 listopada 2018Dersu Uzala pisze: Czy wy macie rozum? Dajcie no służbom wykazać się wyobraźnią, a nie dajecie im wszystko na tacy. :nuts: ;-)
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.