jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Postanowilam sprobowac brać Doksepine, zalecone mam 0-0-1 i biore ja od 5dni - efekt nasenny był w zasadzie od razu (duzy plus, swego czasu benzo bylo jedyną rzeczą która mogła mnie ululać..) i nie mam 'mysli samobojczych' ani nic w tym stylu jak straszy ulotka i pan piguła ;>
ale podzielcie sie prosze opiniami - po jakim czasie uzyskam pelen efekt leczniczy/ z czym wolno mi to mieszac a z czym nie itp..
ciesze sie ze to tlpd, bo jestem anty-ssri, pod kazdym wzgledem.
z góry dzieki za odpowiedzi ;)
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Stanisław Ignacy Witkiewicz
działanie usypiające było takie, że niby zasnąć zasnąłem szybko, ale obudziłem się po dwóch godzinach. potem już nie mogłem spać, a przykre efekty opisane myśl wyżej nadal były. fatalny lek według mnie. zapisany w dawce 25 mg przed snem lub doraźnie na fobię.
zdecydowanie gorszy niż hydroxyzyna. nie żeby ona była czymś dobrym nasennie/przeciwlękowo, po prostu jej działanie jako tako mi odpowiada.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Różowa kokaina. Australia podmieniła transport narkotyków
Pięciu mężczyzn usłyszało zarzuty po tym, jak australijskie władze udaremniły zakrojoną na szeroką skalę operację przemytu narkotyków.
Największa na świecie firma tytoniowa po cichu wchodzi na rynek marihuany
Philip Morris International (PMI), znany gigant tytoniowy, konsekwentnie rozszerza swoje działania poza tradycyjny rynek tytoniowy. Ostatnie kroki firmy wskazują na rosnące zaangażowanie w medyczną marihuanę. Dzięki współpracy z kanadyjską firmą Avicanna, specjalizującą się w terapii kannabinoidowej, PMI rozwija swoją strategię dywersyfikacji. Ale dlaczego największa firma tytoniowa świata inwestuje w medyczną marihuanę? Co odróżnia ją od konkurencji i jakie są jej długoterminowe plany? Sprawdźmy.
U naszych sąsiadów receptę na medyczną marihuanę wystawi już każdy lekarz rodzinny
Lekarze rodzinni będą mogli przepisywać medyczną marihuanę na przewlekłe bóle od kwietnia. Rzecz dotyczy liberalizacji przepisów w Czechach. Pacjenci będą mogli otrzymać zapas leku na okres do trzech miesięcy w ramach jednej recepty.