Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
No ja jak za mocno się nie napierdole Tramalem i wyjdę np stopa łapać to kierowcę zagadujee jak byśmy byli starymi ziomamìi %-D
Na terapii grupowej zależy znowu od ilości tramca dziś zjadlem 1050 mg to powinno być dobrze jestem wygadany sprawiam wrazenie zainteresowanego aktywnie uczestniczę w dyskusji czasami noddy lub zawieszki gubienie myśli się pojawiają to zganiam to na ketrel %-D
Ale zawsze do 1g tramca i 6mg klono chodzę prosto nie widać mocno po mnie ze coś wzialem powyżej grama jest ciezko
dla ciebie?
07 lipca 2018Anabolik pisze: Ale zawsze do 1g tramca i 6mg klono chodzę prosto nie widać mocno po mnie ze coś wzialem powyżej grama jest ciezko
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
bp zatrzymujesz się na 6mg klona i 600mg Tramalu nic nie dorzucasz. Co zrobisz jak pojawi się u Ciebie tolerancja czyli żądne dawkiu kona i alpry nie bedą działały tak jak u mnie pomimo tego że ja nie szarżowałem tak dawkami, a tramal brałem sporadycznie w małych ilościach 150-300mg.
Dawki jakie bierzesz po prostu jesteś rekordzistą jak pisałeś np 50mg klono, to ja wymiękam przy takich dawkach,, Druga sprawa to kasa , jak kupujesz na czarnym rynku , bo chyba tyle lekarz Tobie nie wypisuje to ja bym zbankrutował. Pomyśl choć trochę o przyszłóści, bo tak daleko nie zajdziesz,
Ja chciałbym sobie jeść po 500mg tramca 4mg klono 2mg alpry na dzień na czarnym rynku za to co min lekarz wypisuje wydal bym cała rentę %-D i to raz na dwa tyg Poza tym słabo na mnie działają benzo opio od jakiegoś czasu
Ogarnie się jak wyrok sądu będzie pozytywny ;-)
Jestem mu winny 2wina bo tylko 8 zł dostal %-D A koda słabo weszła niestety...
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?