Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Spodziewaj się lekkich, ale długotrwałych objawów. Jak do tego zrobisz powiedzmy tydzień redukcji do 0.2 mg, to w ogóle nie masz się czego obawiać. Przetrwałaś metadon, to tym bardziej przetrwasz buprenorfinę.
Biorę bupre już 3 lata w postaci Bunandolu. Dawki różne w zależności od humoru.
Coś między 3,2 mg a 4 mg
I teraz pytanie jak ją odstawić ?
Czy skręt jest silniejszy od tego heroinowego ?
Myślałem o pójściu na detoks ale tutaj czytam ,że skęt (sick!) trwa cały miesiąc.
Czy przed detoksem zredukować dawkę ?
Mógłby mi ktoś rozpisać jak przeprowadzić redukcje ?
Myślę ,że powinienem na początek ustawić sobie stałą dawkę i zamiast wciągać to brać pod język.
Czy naprawdę odstawienie bupry jest aż tak ciężkie.
Proszę o pomoc
Rozpiskę możesz zrobić sobie sam. Pamiętaj tylko, żeby nie robić tego za szybko (mam na myśli tempo redukcji).
Skręt trwa bardzo długo, ale nie jest tak ostry.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.