Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Spodziewaj się lekkich, ale długotrwałych objawów. Jak do tego zrobisz powiedzmy tydzień redukcji do 0.2 mg, to w ogóle nie masz się czego obawiać. Przetrwałaś metadon, to tym bardziej przetrwasz buprenorfinę.
Biorę bupre już 3 lata w postaci Bunandolu. Dawki różne w zależności od humoru.
Coś między 3,2 mg a 4 mg
I teraz pytanie jak ją odstawić ?
Czy skręt jest silniejszy od tego heroinowego ?
Myślałem o pójściu na detoks ale tutaj czytam ,że skęt (sick!) trwa cały miesiąc.
Czy przed detoksem zredukować dawkę ?
Mógłby mi ktoś rozpisać jak przeprowadzić redukcje ?
Myślę ,że powinienem na początek ustawić sobie stałą dawkę i zamiast wciągać to brać pod język.
Czy naprawdę odstawienie bupry jest aż tak ciężkie.
Proszę o pomoc
Rozpiskę możesz zrobić sobie sam. Pamiętaj tylko, żeby nie robić tego za szybko (mam na myśli tempo redukcji).
Skręt trwa bardzo długo, ale nie jest tak ostry.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.