ODPOWIEDZ
  • 440 / 32 / 0
dlaczego ktos z rangą kompetenty zadaje takie pytania ?
  • 28 / 6 / 0
13 czerwca 2018STR88 pisze:
Wpadło mi to w ręce :heart:
Pytanie - jak będę już zmęczony fazą to mogę normalnie wrzucić benzo i delikatnie wylądować, po czym pójść spać?
Możesz, ja pozwalam. Nawet wylądujesz, a czy zaśniesz zależy od stosunku benzo:benzofuran.
  • 2897 / 615 / 10
13 czerwca 2018koko48 pisze:
dlaczego ktos z rangą kompetenty zadaje takie pytania ?
Co ranga kompetentny ma do tego?
Ranga jest za wiedzę, a wiedzę zdobywa się między innymi zadając pytania.
Nie znam się na benzofuranach, pierwszy raz w ogóle mam to w rękach. Informacja w "podsumowaniu informacji" może nie być wszystkim, jeśli jest coś co warto dodać, to chciałbym to wiedzieć.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 440 / 32 / 0
nie trzeba sie znać, zeby wiedziec, ze benzo jest ok w przypadku kazdej substancji ktora w jakis tam sposob przyspiesza.
a 6-APB to coraz rzadsze zjawisko.
  • 2897 / 615 / 10
Taa, i już raz się jebłem na bk-ebdp. Wolę się upewnić.
Rzadsze, owszem, ale jak widać do zdobycia.
  • 419 / 44 / 0
13 czerwca 2018STR88 pisze:
Wpadło mi to w ręce :heart:
Pytanie - jak będę już zmęczony fazą to mogę normalnie wrzucić benzo i delikatnie wylądować, po czym pójść spać?
wskazane to jest
beżowy proszek wyglądający jak rozpuszczalna kawa? :heart:
to ci może zapewnić dobre kilka godzin (>5?) mega euforii, przy odpowiednim dorzucaniu. najlepiej jeszcze flipa z tryptaminą zrobić.
ciężko po tym nie mieć zwały, że to już koniec.
  • 440 / 32 / 0
IM działa lux.
A nawet jak dostepne to ceny pewnie zrownane albo i wieksze niz MDMA...
  • 2897 / 615 / 10
13 czerwca 2018overandout pisze:
wskazane to jest
beżowy proszek wyglądający jak rozpuszczalna kawa? :heart:
to ci może zapewnić dobre kilka godzin (>5?) mega euforii, przy odpowiednim dorzucaniu. najlepiej jeszcze flipa z tryptaminą zrobić.
ciężko po tym nie mieć zwały, że to już koniec.
Właśnie taka barwa, no dodałbym jeszcze trochę mleka.
Teraz tylko znaleźć miejsce w kalendarzu na tę substancję ;-)
Dzięki za odpowiedź.
  • 169 / 15 / 0
Dla zainteresowanych, jeden z forumowych sprzedawców posiada w ofercie środek o wysokiej jakości. To pierwszy raz od początku 2016 roku, kiedy natrafiłem na partię substancji o właściwej dla niej aktywności. Można żałować, że nieustanne problemy związane ze sklepem skutecznie zniechęcają przed dokonywaniem zakupów.
  • 361 / 15 / 0
Chciałbym wyjaśnić jedną kwestię, która już się tu przewijała na tych ponad 300 stronach.
Brałem 6-APB nie biorąc SSRI oraz biorąc SSRI. Nie ma absolutnie żadnej różnicy. Można śmiało brać i to nawet w dawkach heavy (żyję i mam się zajebiście).
A tak poza tym to ta substancja bije poziomem euforii i otwartością na ludzi emkę na głowę i to bardzo. Polecam gorąco i żałuję, że odkryłem ją tak późno. Tylko trzeba mieć sort holenderski (ciemny net), niczym nie chrzczony.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.