Ktoś wie czy spodziewać się dużych skutków ubocznych po 1,5miesiąca odstawienia 150mg cold turkey wenlafaksyny?
Dodam że kiedyś brałem ją pół roku dochodząc do dawki 225mg i odstawka była lekko mówiąc przejebana.
Tez jestem przed rzucaniem tego gowna i im dluzej to biore tym bardziej sie zastanawiam czy to ma sens?!
Zastanawiales sie nad obstawa z pregabaliny czy hydroksyzyny?
Dawaj znaka i powodzonka!
Biorę pregabalinę czy ona z diazepmamem w mixie mogła coś namieszać ? Wątpie ale zapytam...
Brain zapsy do tego się zaczęły lekkie i zawroty głowy, pięknie kurwa a przecież antydepresanty nie uzależniają , pierdolony mit :rolleyes:
Zamula mnie dawka 75+37.5, chce mi się non-stop spać a jedynym dobrym przerywnikiem jest kawa. Zmieni się to na 150? Jak tak to czy mogę już na nią wskoczyć? We wtorek i tak miałem to robić według zalecenia.
Mam zespół jelita drażliwego o łagodnym nasileniu. Może to od tego? Wraz z IBS pojawiła się łuszczyca, zawyżone DHEA i jego konsekwencje - trądzik, tłusta cera i czasami pojawi się długi włos w dziwnym miejscu, pocę się pod pachami nawet jak mi nie jest ciepło. No i jeszcze to chroniczne zmęczenie i brain fog, które zbijała wenlafaksyna...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.