ODPOWIEDZ
  • 361 / 15 / 0
Zakochałem się w mixie emki z fetą, czy jest sens brania mixu emki z mefem? Wiem, że oba to euforyki, raczej to jest groźny mix i nie opłaca się łączyć, ale może ktoś próbował i może się mylę.
  • 173 / 13 / 0
Ja próbowałem, nijaki miks. W moim przypadku mef (200mg) przebił eme (kryształki, ok. 180mg), pozostała ta pusta euforia, znikła pluszowość i potem dorzuta czegokolwiek nie działała. Jak już to jedną z tych substancji na noc.
  • 608 / 58 / 0
Czy jeśli nie mam gigantycznej euforii gdy wchodzi tylko trzyma mnie "taka se" przez większość imprezy to oznaka znikomych ilości seratoniny?
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 1016 / 97 / 0
Tak, możliwe też braki dopaminy.
The child is grown
The dream is gone
  • 18 / / 0
Miałam to samo, niby powinnam mieć już grubo bo wyszło 3g MDMA/kg masy ciała a praktycznie nie czułam żadnej pluszowości, miłości do wszystkiego chociaż od wielu osób słyszałam że talerze są dobre a tolerancji nie mam...
Z 5 miesięcy temu jedynie miałam taką dobrą, przyjemną fazę aczkolwiek trwała dość krótko :-(
  • 1016 / 97 / 0
W przypadku słabo działających pigułek pierwsze co bym podejrzewał to jakość, prawdziwa ilość emki, wypełniacze. Zdziwilibyście się co ludzie potrafią kupić jako "MDMA" i jeszcze być zadowolonymi z zakupu. Dlatego tylko kryształ.
The child is grown
The dream is gone
  • 4894 / 853 / 0
Nie wiem jak w waszych regionach ale u mnie dostanie MDMA w krysztale jest nimożliwe. Jak słyszę od jakiegoś Sebixa że jadł "zajebisty kryształ" to tylko przytakuję i odrazu se myślę "no dobry klefedron musiał być" .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nigdy praktycznie nie masz 100% pewności że jest to dana substancja
Ale z tego co słyszałam akurat ta piksa co ostatnio jadłam miała mnie już połówka porobić czyli 1.5g MDMA/kg masy ciała, więc innym razem wzięłam całą bo myślałam że faktycznie jest lewa i w efekcie po prostu działała dłużej :scared: Dalej żadnej miłości i pluszowości więc myślę że chodzi o poziom serotoniny/dopaminy w organizmie
Teraz pytanie czy da się to jakoś sprawdzić?
  • 1533 / 196 / 0
u mnie podobnie xD idzie dostać naapewno eme ale większośc to ketony i inne dziwne rezeczy, kolega mówi że zajebista emka w krysztale ( ja jako oczytany ) mysle tak tak .. ale wziąłem szczura z kumplem i jeszcze jednym w tym dniu mieliśmy iść na melanż to co mi zalezało noi co ? kurewski ból w nosie , faza nijak sie ma do emki , zwykły wyjeb klefedronowy nawet jebało jak ketony , ale kolega dalej twierdzi że to emka i chuj nie przegadasz
  • 17 / / 0
A od kiedy MDMA się wciąga? Dobrze, że to klefedron bo inaczej byłby to zmarnowany towar.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.