Jak spędzacie czas na fazie? Co robicie? Gracie? Spiewacie? Co jest fajnie robić (mnie np goni na boisko i moge tam przesiedzieć kilka godzin)?
Drugie pytanie:
Macie może jakieś "matczyne" rady co do obcowania w tym stanie, typu:
Co przekąsić
z czym mieszac mefa
itp
Jeśli któreś z moich pytań wyda wam się niedorzeczne etc, to wyjaśnijcie mi to, żebym ja sam wiedział o co nie pytać.
Chcę po prostu wiedzieć :))
ew. czas spędzony z panną.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
nie ćpać
12 kwietnia 2018NieZaczynaj pisze: najsenswniejsze zastosowanie dla ketonów to fapmarathon przy xvideos
ew. czas spędzony z panną.
(mówie serio) Patrz, załącz jakiś rap na full-pizdę i rapuj, machaj rękami jak raperzy i drzyj ryja.
Nie znasz tekstu ? to obczaj tekst na necie, i kuhwa rapuj/śpiwaj ze swoim ulubionym artystą
Do tego popijaj piwo (pszeniczne najlepsze) i pal szluga co chwila- szlugi wchodzą wyśmienicie.. nawet jak nie palisz na codzień.
To są najlepsze rzeczy do robienia pod wpływem ketonów.
I harm reduction (którego prawie nikt nie stosuje) :
-jak najmniej dorzutek
-nawadniaj się - izotoniki są najlepsze, bo zawierają minerały i witaminy
-zjedz jakieś owocki, czekoladę itp.
-jak fapiesz, to weź jakiś olej albo oliwe, bo po zabawie możesz nie rozpoznać Dżordża
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Niekoniecznie po publicznej drodze - bo to nielegalne i niebezpieczne !!!
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie
Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.