Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 906 / 0
u mnie jest tylko lexotan, sedamu nie ma.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12434 / 2419 / 0
W moim odczuciu lepszy był Sedam (do tego wygodniejszy - podzielny na 4 kawałki)
  • 92 / 3 / 0
Bromazepam moim zdaniem to slabe benzo ale ma potencjal rekreacyjnyz piwem. Najlepiej laczyc go odrazu z alko i wtedy moze zadzialac. Raz zjadlem go 5tabx6mg Sedamu i nawet nie poczulem dzialanie. Fakt wtedy tolerancje mialem duza. Ale jak dla mnie to benzo jest takie sobie i tyle.
  • 12434 / 2419 / 0
^
To nie jest lek dla benzo-weteranów Alpry i Klona... Dla "raczkującego" amatora sugerowana dawka to góra 6mg bez piw. Działa znakomicie.
  • 318 / 23 / 0
@up podbijam, ja bym tego nie poczuł
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 4 / 0
witam, mam nietypowy problem. Otóż po zazyciu lexotanu strasznie skacze mi puls do 100 czasami 120ud/min. nadmienię, ze najprawdopodobniej mam nerwice serca, bywalo ze po thc skakalo mi do 180ud/min i wtedy leciał betabloker. ma ktos moze podobnie czy tylko ja jestem jakis zjebany. w życiu za dużo do czynienia z bzd nie miałem kilka razy xanax do 1mg i raz dostałem strzala relanium na sorze ale wtedy nic sie nie dzialo z moim pulsem. ehhh
  • 3491 / 573 / 1
pisalem dlugiego posta ale mnie wylogowała i chusar z waflem!

konkluzja byla taka, ze dla mnei w kategorii porównania brom<alpra>
alpra w ilosci 1,5-2 po kocie mnie kładzie i uspokaja kardio i cisnienie. Brom w ilosci 9 nie powoduje ziewu po lajtowym, jednorazowym czystym kocie. Gorzej działa od alpry sedacyjno/ziewogennie. Dziwne nie? zepam<zolam ?

Pisalem jeszcze czego nie robic po bromie, zeby nie stracic kolezanek gdy wyprowadzi nas policja w kajdankach i kagancu, jako zwierze.
Miewałem skoki czasowe za dnia. Do przodu jest spoko :D Ale dla mnie to efekt poboczny.

Alpry nie lubie za to, ze mnei powyzej dawki 0,5 zaczyna musil. 3/4 g mnie usypia w pociagu jak sie opre o okno./ Gdy biorę alpre z rozsadkiem, bez zadnych ciągów i na czysto, wykluczajac pobudzacze w odległości 3 dni w tył- czuję, że ta połówka działa, ale w rozmowie jestem aż nazbyt obojętyn, czuje si ejak komputer bez emocji. W dodatku jako znudzony komputer, przebywajacy na rodzinnym bozonarodzeniuiym zjezdzie rodziny.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1907 / 181 / 0
Krótkie pytanie.

Podlega Sedam 3 refundacji?
Take DXM and Be Happy
  • 1599 / 47 / 0
12 kwietnia 2018Demis pisze:
Krótkie pytanie.

Podlega Sedam 3 refundacji?
nie
  • 1907 / 181 / 0
6mg zarzucone :gun:

Kolejna benzodiazepina do wpisania w CV :diabolic:

Wieczorem się pewnie ETI dobiję :nolove:
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".