Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 906 / 0
u mnie jest tylko lexotan, sedamu nie ma.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12434 / 2419 / 0
W moim odczuciu lepszy był Sedam (do tego wygodniejszy - podzielny na 4 kawałki)
  • 92 / 3 / 0
Bromazepam moim zdaniem to slabe benzo ale ma potencjal rekreacyjnyz piwem. Najlepiej laczyc go odrazu z alko i wtedy moze zadzialac. Raz zjadlem go 5tabx6mg Sedamu i nawet nie poczulem dzialanie. Fakt wtedy tolerancje mialem duza. Ale jak dla mnie to benzo jest takie sobie i tyle.
  • 12434 / 2419 / 0
^
To nie jest lek dla benzo-weteranów Alpry i Klona... Dla "raczkującego" amatora sugerowana dawka to góra 6mg bez piw. Działa znakomicie.
  • 318 / 23 / 0
@up podbijam, ja bym tego nie poczuł
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 4 / 0
witam, mam nietypowy problem. Otóż po zazyciu lexotanu strasznie skacze mi puls do 100 czasami 120ud/min. nadmienię, ze najprawdopodobniej mam nerwice serca, bywalo ze po thc skakalo mi do 180ud/min i wtedy leciał betabloker. ma ktos moze podobnie czy tylko ja jestem jakis zjebany. w życiu za dużo do czynienia z bzd nie miałem kilka razy xanax do 1mg i raz dostałem strzala relanium na sorze ale wtedy nic sie nie dzialo z moim pulsem. ehhh
  • 3491 / 573 / 1
pisalem dlugiego posta ale mnie wylogowała i chusar z waflem!

konkluzja byla taka, ze dla mnei w kategorii porównania brom<alpra>
alpra w ilosci 1,5-2 po kocie mnie kładzie i uspokaja kardio i cisnienie. Brom w ilosci 9 nie powoduje ziewu po lajtowym, jednorazowym czystym kocie. Gorzej działa od alpry sedacyjno/ziewogennie. Dziwne nie? zepam<zolam ?

Pisalem jeszcze czego nie robic po bromie, zeby nie stracic kolezanek gdy wyprowadzi nas policja w kajdankach i kagancu, jako zwierze.
Miewałem skoki czasowe za dnia. Do przodu jest spoko :D Ale dla mnie to efekt poboczny.

Alpry nie lubie za to, ze mnei powyzej dawki 0,5 zaczyna musil. 3/4 g mnie usypia w pociagu jak sie opre o okno./ Gdy biorę alpre z rozsadkiem, bez zadnych ciągów i na czysto, wykluczajac pobudzacze w odległości 3 dni w tył- czuję, że ta połówka działa, ale w rozmowie jestem aż nazbyt obojętyn, czuje si ejak komputer bez emocji. W dodatku jako znudzony komputer, przebywajacy na rodzinnym bozonarodzeniuiym zjezdzie rodziny.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1907 / 181 / 0
Krótkie pytanie.

Podlega Sedam 3 refundacji?
Take DXM and Be Happy
  • 1599 / 47 / 0
12 kwietnia 2018Demis pisze:
Krótkie pytanie.

Podlega Sedam 3 refundacji?
nie
  • 1907 / 181 / 0
6mg zarzucone :gun:

Kolejna benzodiazepina do wpisania w CV :diabolic:

Wieczorem się pewnie ETI dobiję :nolove:
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.